Αρχική Ξενοδοχεία Tο ξακουστό ηλιοβασίλεμα του Πέλεκα από τα μπαλκόνια του “Σάντα Κατερίνα”

Tο ξακουστό ηλιοβασίλεμα του Πέλεκα από τα μπαλκόνια του “Σάντα Κατερίνα”

Santa Katerina viewΤα ενοικιαζόμενα δωμάτια – διαμερίσματα “Σάντα Κατερίνα” βρίσκονται σε ένα μικρό λόφο, με δάσος από ελιές και πεύκα, πάνω από τη παραλία Κοντόγυαλου του χωριού Πέλεκα Κέρκυρας, σε απόσταση 12 χιλ. από τη πόλη της Κέρκυρας και 300 μέτρα από τη πανέμορφη παραλία του Κοντόγυαλου, με τη χρυσή αμμουδιά, καλά οργανωμένη, με θαλάσσια σπόρ και εστιατόρια. Επίσης έχει βραβευθεί με τη Γαλάζια σημαία.

Santa Katerina houseΤα μπαλκόνια του “Σάντα Κατερίνα” έχουν πανοραμική θέα και λόγω θέσεως τους, προσφέρουν απόλυτη ηρεμία και ξεκούραση στους επισκέπτες.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια – διαμερίσματα “Σάντα Κατερίνα” βρίσκονται σε απόσταση 600 μέτρα από το χωριό Πέλεκας με το ξακουστό ηλιοβασίλεμα – τις υπέροχες ταβέρνες αλλά και με το πασίγνωστο παρατηρητήριο του Κάϊζερ.

Προσφέρουν καθημερινή καθαριότητα – πάρκιν – κουζίνες με όλα τα κουζινικά σκεύη – δορυφορική τηλεόραση – κλιματισμό – internet – οικογενειακό περιβάλλον και παρέχουν όλες τις πληροφορίες που αφορούν το νησί και που θα ήθελε να μάθει ο επισκέπτης.

Πληροφορίες
Διεύθυνση: Πέλεκας Κοντόγιαλος, 49100 Κέρκυρα

Τηλ/Fax:
Κέρκυρα: (++30) 2661094066
Pαφήνα: (++30) 2294031317

Κινητο:
(++30) 6946246220
(++30) 6977166790

www.santakaterina.gr

e-mail: santa@santakaterina.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.