Αρχική Ξενοδοχεία Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας συγχαίρει στην παραχώρηση του Παλαιού Νοσοκομείου για την...

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας συγχαίρει στην παραχώρηση του Παλαιού Νοσοκομείου για την στέγαση της ΕΛΑΣ Κέρκυρας και της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Ένωση Ξενοδόχων ΚέρκυραςΗ Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας με δημόσια ανακοίνωση της συγχαίρει τον κο Δένδια για την απόφασή του σχετικά με την στέγαση των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ και της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση γράφει τα εξής:

Με ικανοποίηση διαβάσαμε στον τοπικό τύπο την παραχώρηση του παλαιού Νοσοκομείου για στέγαση όλων των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ και της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας συγχαίρει Δημοσίως τον συμπατριώτη μας Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κον Νικόλαο Δένδια, για την συμβολή του στην υλοποίηση του αιτήματος φορέων της Κέρκυρας προκειμένου να χορηγηθεί το Κτηριακό Συγκρότημα του παλαιού Νοσοκομείου στις ανωτέρω υπηρεσίες, για να μην ακολουθήσει και αυτό την τύχην χιλιάδων ακινήτων του Δημοσίου τα οποία ευρίσκονται εγκαταλελειμμένα.

Η Ένωση μας δια εγγράφου της με Αριθμ. Πρωτ. 47/14-10-2011 απαντώντας στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας είχε συνηγορήσει στην παραχώρηση του Παλαιού Νοσοκομείου για την στέγαση της ΕΛΑΣ Κέρκυρας και της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ και πιστεύουμε ότι συνέβαλε στην συλλογική αυτή προσπάθεια.
 
 
Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.