Αρχική Επικαιρότητα Πίου, όντως ήρθα στην Ελλάδα για να γίνω ποδοσφαιριστής

Πίου, όντως ήρθα στην Ελλάδα για να γίνω ποδοσφαιριστής

Λέγεται Τζόελ Ανιίνο και τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως χειριστής κάμερας σε μεγάλη εταιρία παραγωγών. Εκεί τον βρήκαν οι εμπνευστές της διαφήμισης, για την οποία μιλά και με την οποία γελά ολόκληρη η Ελλάδα και ξαφνικά, ως “Πίου”, έχει γίνει κάτι σαν σύνθημα ή αστείο στα στόματα όλων.

Ο άνθρωπος που ενσαρκώνει τον Πίου, το “Μαύρο Πιστόλι”, μίλησε στο “Πρώτο Θέμα” και αποκάλυψε ότι ο λόγος που ήρθε στην Ελλάδα ήταν όντως για να ξεκινήσει καριέρα ως ποδοσφαιριστής.

Ο Τζόελ γεννήθηκε στην επαρχία Αλάμπρα της Νιγηρίας και είχε σαν όνειρο να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο, μακριά από την πατρίδα του.

12 χρόνια πριν, ήρθε στην Ελλάδα ακολουθώντας αυτό το όνειρο, αλλά ένας τραυματισμός στον μηνίσκο στάθηκε αρκετός για να ακυρωθεί το συμβόλαιό του με μικρή ελληνική ομάδα και να εγκαταλείψει την ιδέα μιας καριέρας στο ποδόσφαιρο.

Παρ’ όλ’ αυτά, ο Τζόελ παρέμεινε στην Ελλάδα. “Δεν κατάφερα να παίξω και έκανα πολλές άλλες δουλειές. Δεν ήταν πάντα εύκολα τα πράγματα για μένα” λέει στο “Πρώτο Θέμα” που αρχικά ήταν διστακτικός σχετικά με τη διαφήμιση.

“Είπα το “ναι” με δυσκολία. Αλλά οι καιροί είναι περίεργοι. Φυσικά και το οικονομικό θέμα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου. Γι’ αυτό και υπέγραψα συμβόλαιο. Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να γίνει τόσος θόρυβος και μάλιστα τόσο σύντομα. Πίστευα στις δυνατότητές μου, αλλά δεν περίμενα τόσο ενθουσιασμό από τον κόσμο.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, το Internet πήρε φωτιά, τα sites και τα social media με έκαναν πρώτο θέμα σε χρόνο ρεκόρ. Έχω την εντύπωση ότι εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος έχει καλό μάτι και ξέρει να κρίνει, πριν ακόμα με δει να ακουμπάω την μπάλα”.

Να σημειωθεί ότι τα μικρά παιδιά ζητούν αυτόγραφα από τον Τζόελ κάθε φορά που τον αναγνωρίζουν έξω, ενώ ο ίδιος δηλώνει στο “Πρώτο Θέμα”. “Ξέρω ότι ειδικά τα μικρά παιδιά λατρεύουν τους ποδοσφαιριστές-“είδωλα” και δεν πρόκειται να τους στερήσω τη χαρά να έχουν ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία μαζί μου ως Piou. Ως Τζόελ αποφεύγω τη δημοσιότητα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.