Αρχική Τουρισμός Πρόσκληση συμμετοχής των ξενοδοχείων και των κάμπινγκ στο Πρόγραμμα “Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων”

Πρόσκληση συμμετοχής των ξενοδοχείων και των κάμπινγκ στο Πρόγραμμα “Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων”

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων αποτελεί ένα εργαλείο συνεργασίας των χωρών της Ευρώπης αναφορικά με την κινητικότητα και την προώθηση της συμμετοχής των νέων. Προωθείται στην Ελλάδα από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EYCA (European Youth Card Association)και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Πρόκειται για μία εύχρηστη ατομική κάρτα, που απευθύνεται σε όλους τους  νέους από 13 – 30 ετών (μαθητές, φοιτητές, νέοι εργαζόμενοι, νέοι άνεργοι) και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις,στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες 37 χώρες στο εξωτερικό. Στόχος μας είναι στις δύσκολες εποχές που βιώνουν οι νέοι μας, η κάρτα να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στη διαδικασία της αυτονόμησής τους, καθώς και να τονώσει την κινητικότητα των νέων μεταξύ των 38 χωρών μελών της EYCA και βέβαια τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ της χώρα μας. Η ευρωπαϊκή κάρτα χρησιμοποιείται ήδη από περίπου 5 εκατομμύρια κατόχους σε όλη την Ευρώπη, στους οποίους προσφέρεται ένας κατάλογος που περιλαμβάνει περισσότερες από 100.000 προσφορές σε τομείς όπως: η εκπαίδευση, ο πολιτισμός, οι μεταφορές, τα βιβλιοπωλεία, οι τουριστικές και άλλες υπηρεσίες, τα παντός είδους καταστήματα και σε πολλούς άλλους.

Στην Ελλάδα, τα ενεργά μέλη της αγγίζουν τα 20.000. Η κάρτα κοστίζει 10 ευρώ και έχει ισχύ για 1 χρόνο. 

Μέσα από το επίσημο site της κάρτας για την Ελλάδα  www.europeanyouthcard.gr  δίνεται η δυνατότητα της ηλεκτρονικής αίτησης στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμβληθούν με το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ. Μετα την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ο φορέας μας έρχεται σε επικοινωνία με την επιχείρηση προκειμένου να συνάψουν ενα ιδιωτικό συμφωνητικό.Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας η επιχείρηση προβάλλεται δωρεάν με το λογότυπο της στο ελληνικό δυκτιακό τόπο της κάρτας καθώς και στο ευρωπαϊκό www.europeanyouthcard.org

Ορισμένα από τα οφέλη που απολαμβάνουν οι φορείς που συνεργάζονται με την κάρτα αναφέρονται παρακάτω:

  • Δωρεάν προβολή του φορέα στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της κάρτας www.europeanyouthcard.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter).
  • Ενημέρωση όλων των μελών της κάρτας μέσα από τα μηνιαία newsletters που τους αποστέλλονται.
  • Συμμετοχή στη διαφημιστική καμπάνια του προγράμματος (ως κατηγορία και όχι ως επωνυμία επιχείρησης)
  • Συμμετοχή στο μοναδικό Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρήσεων που αναγνωρίζεται από 4 εκατ. νέους σε όλη την Ευρώπη. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.