Αρχική Ξενοδοχεία Αποκλειστικές προσφορές για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά από την Grecotel

Αποκλειστικές προσφορές για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά από την Grecotel

Αποκλειστικές προσφορές για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά από την GrecotelΣτις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Αλεξανδρούπολη και Λάρισα, εμβληματικά κεντρικά ξενοδοχεία σας υποδέχονται με αποκλειστικές προσφορές. Επιλέξτε το γιορτινό πακέτο που σας ενθουσιάζει κι ευχηθείτε ‘Καλή Χρονιά’ σε αυτούς που αγαπάτε στο πιο κοσμοπολίτικο ρεβεγιόν της πόλης με  την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel.

Στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, στις πιο πολυσύχναστες αγορές, αγαπημένα ξενοδοχεία, ‘φοράνε τα καλά τους’ και σας προσκαλούν να ζήσετε αξέχαστες στιγμές γιορτής με μοναδικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.. Στη φωταγωγημένη πρωτεύουσα σας υποδέχεται το King George Palace, το Vouliagmeni Suites & το Athens Imperial. Στη γοητευτική Αλεξανδρούπολη θα σας φιλοξενήσει το Astir*Egnatia Alexandroupolis και  στην αρχόντισσα του κάμπου Λάρισα θα σας φροντίσουν οι άνθρωποι του Larissa Imperial.

Το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη εξυπηρετεί  το κοινό με την παροχή πληροφοριών για τα ξενοδοχεία, τα προγράμματα, τα πακέτα προσφορών, συνεργασίες με τράπεζες, τουριστικά γραφεία κ.α. καθώς και τη δυνατότητα κρατήσεων στο: 801 801 70 70 & 210 5289711.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.