Αρχική Τουριστικά Γραφεία Συνεχής ανάπτυξη του Εισερχόμενου Τουρισμού από το Travel Plan

Συνεχής ανάπτυξη του Εισερχόμενου Τουρισμού από το Travel Plan

Το Travel Plan επιβεβαιώνει την ηγετική του θέση στην Τουριστική αγορά, πρωταγωνιστώντας στην προσπάθεια της ανάπτυξης του εισερχόμενου τουρισμού της χώρας. Στo πλαίσιο αυτής της συνεχούς και εντατικής προσπάθειας, το Travel Plan συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στην διεθνή έκθεση συνεδρίων και εκδηλώσεων IMEX America, που διεξήχθη από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου στο Las Vegas, ενώ παράλληλα συνεχίζει τη διοργάνωση ταξιδιών γνωριμίας στην Ελλάδα, με αντιπροσώπους τουριστικών πρακτορείων του εξωτερικού.

Η έκθεση, που κατά γενική ομολογία, εκπλήρωσε στο ακέραιο κάθε προσδοκία και παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά, σηματοδοτήθηκε από την παρουσία περισσότερων από 2,000 hosted buyers, 1,700 επισκεπτών καθώς και 2,000 εκθετών. Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν έχουν στην πλειοψηφία τους ως έδρα τις ΗΠΑ, την Βόρεια Αμερική, ενώ αρκετές ήταν και οι παρουσίες από την Ασία. Τέλος, κατά την διάρκεια της ΙΜΕΧ America, το Travel Plan ανακοίνωσε την συμμετοχή του στην διεθνή έκθεση World Travel Market, ένα από τα κορυφαία events στον χώρο του παγκόσμιο τουρισμού. Η WTM θα διεξαχθεί από τις 7 έως της 10 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

Στο πλαίσιο των γενικότερων στρατηγικών κινήσεων, το Travel Plan διοργάνωσε και πραγματοποίησε δύο ακόμα ταξίδια γνωριμίας (FAM Trips) με τη συμμετοχή στελεχών των μεγαλύτερων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από την Ινδία και την Σαουδική Αραβία, δύο από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και μεγαλύτερες αγορές εισερχόμενου τουρισμού.

Αναλυτικότερα, οι 22 Ινδοί και οι 10 Σαουδάραβες προσκεκλημένοι του Travel Plan είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν την πόλη της Αθήνας, που προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της μακραίωνης ιστορίας συνυφασμένης με το σύγχρονο πολιτισμό. Παράλληλα είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν την μαγεία της Πελοποννήσου και μία από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας μας, το Westin Resort Costa Navarino, στην Πύλο. Εκεί οι αντιπρόσωποι των δύο μεγάλων αγορών είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών (spa, golf, scuba diving, biking) ενώ καθόλη την διάρκεια της παραμονής τους απόλαυσαν την ελληνική κουλτούρα, φιλοξενία και κουζίνα!

Το Travel Plan έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο ακόμα FAM trips, με αντιπροσώπους από την Τουρκία και την Κορέα, ενώ προγραμματίζονται παρόμοια ταξίδια με άλλες χώρες υψηλού ενδιαφέροντος, με απώτερο στόχο την ενίσχυση των σχέσεων και της δυναμικής αυτών με τη χώρα μας στον τουριστικό τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.