Αρχική Αεροπορικά Νέα H Etihad γιορτάζει τα 8α γενέθλιά της

H Etihad γιορτάζει τα 8α γενέθλιά της

Ο κ. James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways κόβει την γενέθλια τούρτα με τους υπαλλήλους της εταιρείαςΗ Etihad Airways, έκλεισε τα οκτώ της χρόνια το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, 2011.

Η εταιρεία ξεκίνησε την πρώτη, εορταστική πτήση της προς το Al Ain στις 5 Νοεμβρίου  2003. Μια εβδομάδα αργότερα, λειτούργησε την πρώτη εμπορική πτήση με επιβάτες προς τη Βηρυτό.

Ο κ. James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: « Η Etihad Airways έχει πετύχει μια πολύ σημαντική ανάπτυξη από τη μέρα της δημιουργίας της πριν από οκτώ χρόνια.

«Από την πρώτη μας πτήση, έχουμε δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο από 86 επιβατικούς και εμπορικούς προορισμούς, το οποίο υποστηρίζεται από τον πιο καινούργιο και φιλικό προς το περιβάλλον στόλο αεροσκαφών στον κόσμο.

«Έχουμε καταφέρει να γίνουμε μια οικογένεια αποτελούμενη από 9,000 άτομα, από 120 διαφορετικές εθνικότητες από όλο τον κόσμο, η σκληρή δουλειά και η δέσμευση των οποίων μας έχουν αποφέρει μια αξιοζήλευτη φήμη για την υπεροχή και την καινοτομία στην οποία θα συνεχίσουμε να επενδύουμε.

Η Etihad Airways πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις προς 86 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία, την Ευρώπη, την Βόρεια Αμερική και την Ασία, και σε πάνω από 220 προορισμούς του δικτύου με πτήσεις κοινού κωδικού.

Η εταιρεία διαθέτει στόλο 63 αεροσκαφών, αναμένοντας προς παράδοση πάνω από εκατό αεροσκάφη. Έχει τιμηθεί με πολυάριθμα βραβεία για τις υπηρεσίες που παρέχει και έλαβε την έκτη θέση στην κατηγορία της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον κόσμο από την Skytrax, εταιρεία ερευνών της αεροπορικής βιομηχανίας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.