Αρχική Airlines News Πτήση με όλα τα… comfort

Πτήση με όλα τα… comfort

Η δημιουργία της νέας θέσης στα αεροπλάνα της Turkish Airlines, η οποία θα καλύπτει το “κενό” ανάμεσα στην Business Class και την Economy class, είχε ανακοινωθεί από το καλοκαίρι. Σήμερα, όμως, είμαστε έτοιμοι να σας την παρουσιάσουμε, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, καθώς επίσης και με ένα βίντεο, μέσα από το οποίο μπορείτε να περιηγηθείτε στα αεροπλάνα της THY.
Παράλληλα απαντάμε σε κάποια βασικά ερωτήματα που αφορούν αυτή τη νέα κατηγορία θέσεων.

H Comfort Class, απευθύνεται στους επιβάτες που ταξιδεύουν συχνά με την Economy, αλλά θα εκτιμούσαν ιδιαίτερα αν υπήρχε περισσότερος χώρος, μεγαλύτερη ποικιλία στο catering και περισσότερες επιλογές στον τομέα της ψυχαγωγίας, χωρίς όμως να επιβαρύνονται με το κόστος της Business class.

Η επιλογή της Comfort Class, δίνεται και σε αυτούς που θα ταξιδέψουν με τα νεοαποκτηθέντα Boeing 777, τα οποία περιλαμβάνουν 63 comfort class. Τα πρώτα Boeing 777, που έχουν ήδη συμπεριλάβει την Comfort Class, είναι αυτά που ταξιδεύουν προς Πεκίνο, Σάο Πάολο και Τορόντο.
Στους πρώτους μήνες του 2011, ακολουθούν οι πτήσεις προς Γκουάντζου, Σανγκάι, Λος Άντζελες, Τόκιο και έως το τέλος του έτους, προς Νέα Υόρκη και Χονκ Κονγκ.

Τί γίνεται όμως με το “Miles&Smiles”; Αυτοί που θα κλείσουν το εισιτήριό τους με Comfort Class, θα κερδίσουν 1,25 φορές περισσότερα μίλια από αυτούς που θα ταξιδέψουν με Economy.

Η Comfrot Class, δημιουργήθηκε για να σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα, χωρίς ωστόσο να σας επιβαρύνει ιδιαίτερα οικονομικά. Γιατί στόχος της ΤΗΥ είναι να κάνει το καλύτερο γι’ αυτούς που την εμπιστεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.