Αρχική Companies Η TUI μιλάει για βελτίωση στις κρατήσεις.

Η TUI μιλάει για βελτίωση στις κρατήσεις.

H εταιρεία TUI Travel ανακοίνωσε πως οι κρατήσεις της για τον χειμώνα και την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο πάνε καλά και η ποσοστιαία μείωση των πωλήσεων θα είναι μικρότερη από την αναμενόμενη.H εταιρεία TUI Travel ανακοίνωσε πως οι κρατήσεις της για τον χειμώνα και την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο πάνε καλά και η ποσοστιαία μείωση των πωλήσεων θα είναι μικρότερη από την αναμενόμενη.
Ο δ/νων σύμβουλος κ. Πίτερ Λονγκ σε δήλωσή του ανέφερε πως “έχουμε ωφεληθεί από την ποιότητα που προσφέρουμε τώρα αλλά και που προσφέραμε στις περιόδους πριν την κρίση”.
“Τα αποτελέσματα μας θα είναι χαμηλότερα από πέρισυ”, συνέχισε, “λόγω των οδηγιών των κυβερνήσεων, του ηφαιστιακού νέφους και του Παγκόσμιου κυπέλου Ποδοσφαίρου κλπ., όμως μας βοήθησε η συνετή οικονομική πολιτική μας και η αναθεώρηση του κόστους από την βάση, την οποία και θα συνεχίσουμε.
Ο ανταγωνιστής Thomas Cook ανακοίνωσε πως έχει αποφασίσει να μειώσει το κόστος του, μιας και αναμένεται “η δύσκολη οικονομική συγκυρία να συνεχιστεί για ένα ακόμη χρόνο.

Πηγή Reuters

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.