Αρχική Airlines News Την επέκτασή του στην Μαύρη Ήπειρο προγραμματίζει ο όμιλος Air France-Klm

Την επέκτασή του στην Μαύρη Ήπειρο προγραμματίζει ο όμιλος Air France-Klm

Την επέκτασή του στην Μαυρη Ήπειρο προγραμματίζει ο όμιλος Air France-KlmΜε στόχο να προσφέρει στους πελάτες του ένα ευρύτερο δίκτυο, με νέους προορισμούς, συχνότερες και περισσότερες απευθείας πτήσεις προς και από την Μαύρη Ήπειρο ο όμιλος Air France-Klm σε συνεργασία με τους εταίρους του επεκτείνεται.
Προς και από την Αφρική προσφέρει 43 προορισμούς με 206 εβδομαδιαίες πτήσεις με προγραμματισμένη αύξηση 4% τον χειμώνα του 2010-2011, σε σύγκριση με πέρισυ.
Επίσης από το καλοκαίρι του 2011 προστίθεται 5 νέοι προορισμοί
Bata (Χειμώνας 2010), Ισημερινή Γουινέα, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις με το A319 Dedicate της Air France
Kigali (Χειμώνας 2010), Ρουάντα, πέντε φορές την εβδομάδα με την KLM, μέσω Entebbe.
Freetown (καλοκαίρι 2011), Σιέρα Λεόνε, δύο φορές την εβδομάδα με την Air France.
Monrovia (καλοκαίρι 2011), Λιβερία, τρεις φορές την εβδομάδα, με την Air France.
Tripoli (Καλοκαίρι 2011), Λιβύη, πέντε φορές την εβδομάδα, με την Air France,  καθώς και καθημερινές πτήσεις με την KLM.

Η Air France και η KLM θα ενισχύσουν επίσης το δίκτυο τους προς άλλους πέντε προορισμούς:
-Pointe Noire, Δημοκρατία του Κονγκό: πέντε πτήσεις την εβδομάδα με την Air France
-Libreville, πέντε πτήσεις την εβδομάδα με την Air France *
-Malabo, Ισημερινή Γουινέα: καθημερινά από το Σεπτέμβριο του 2010
-Dar Es Salaam και  Kilimandjaro στην Τανζανία, με την KLM καθημερινά.
Η KLM θα αυξήσει επίσης την συχνότητα της προς Tripoli καθημερινά, Abuja/Kano τέσσερεις φορές την εβδομάδα, και Entebbe / Kigali έξι φορές την εβδομάδα.
Συγχρόνως, η Air France βελτιώνει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Η εταιρεία συνεχίζει να εξοπλίζει τα αεροσκάφη της προς την αφρικανική ήπειρο με τη νέα καμπίνα Premium Voyageur. Από φέτος το χειμώνα, η καμπίνα θα είναι διαθέσιμη στο 95% των αφρικανικών προορισμών που εξυπηρετούνται από μεγάλα αεροσκάφη. Η Premium Voyageur προσφέρει στους πελάτες της σε πολύ ανταγωνιστική τιμή, μια ξεχωριστή καμπίνα με 40% περισσότερο χώρο και ένα καινούργιο κάθισμα 48 εκ.  φάρδος  με 123 ° κλήση. Στις αφρικανικές διαδρομές, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων θέσεων: First, Business, Premium Voyageur, Voyageur και της υπηρεσίας « Dedicate » για επαγγελματίες στον τομέα του πετρελαίου σε επιλεγμένους προορισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.