Αρχική Βραβεία Sani Resort | Τέσσερις διακρίσεις στα World Travel Awards 2023

Sani Resort | Τέσσερις διακρίσεις στα World Travel Awards 2023

Παγκόσμια πρωτιά στον Οικογενειακό & Βιώσιμο τουρισμό: Το Sani Resort κατακτά τέσσερα ακόμη βραβεία στα World Travel Awards 2023

Το Sani Resort απέσπασε τα βραβεία “World’s Leading Family & Beach Resort” για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και “World’s Leading Luxury Green Resort” για τέταρτη χρονιά & είναι το μόνο θέρετρο στην ιστορία του θεσμού που κατακτά τις διακρίσεις αυτές για τόσες συνεχόμενες χρονιές.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε “World’s Leading Cultural Destination Resort” και απέσπασε το νεοσύστατο βραβείο “World’s Leading Sustainable Resort”.

Τετραπλή βράβευση στα διεθνή βραβεία και σημαντικό θεσμό του παγκόσμιου τουριστικού κλάδου, τα World Travel Awards, κατέκτησε το Sani Resort.

Το εμβληματικό θέρετρο του Ομίλου Sani/Ikos στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, που εδώ και 50 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πολυτελή οικογενειακό τουρισμό της Μεσογείου, αναδείχθηκε “Worlds Leading Family & Beach Resort” και “Worlds Leading Luxury Green Resort”, για πέμπτη και τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αντίστοιχα, όντας το μοναδικό θέρετρο στην 30χρονη ιστορία των βραβείων που κατέκτησε τις σημαντικές αυτές διακρίσεις τόσες συνεχόμενες φορές.

Παράλληλα, για πρώτη φορά κέρδισε και το νεοσύστατο βραβείο “World’s Leading Sustainable Resort”, αναγνωρίζοντας την ηγετική θέση του θέρετρου στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού. Ολοκληρώνοντας το πλήθος βραβείων στον καταξιωμένο θεσμό, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Sani Resort βραβεύτηκε ως World’s Leading Cultural Destination Resort”, μια σημαντική αναγνώριση για τα δύο διεθνή φεστιβάλ που το Sani Resort διοργανώνει κάθε χρόνο: το γαστρονομικό Sani Gourmet που συγκεντρώνει βραβευμένους σεφ από όλο τον κόσμο, και το Sani Festival, το εμβληματικό μουσικό φεστιβάλ στον λόφο του Sani Resort, που μετρά πάνω από 30 χρόνια ιστορίας και μαγικών μουσικών βραδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.