Αρχική Γαστρονομία Σε 11 αγορές εξωτερικού το Greek Tourism & Gastronomy Workshop, το 2024

Σε 11 αγορές εξωτερικού το Greek Tourism & Gastronomy Workshop, το 2024

Δυναμική διείσδυση στις αγορές της Κεντρικής Ευρώπης που επιθυμούν να ανακαλύψουν τους ελληνικούς προορισμούς πραγματοποιεί η Tourism Media & Events, ενισχύοντας παράλληλα έτι περαιτέρω την παρουσία της στη σκανδιναβική αγορά.

Ειδικότερα η Tourism Media & Events πραγματοποιεί τις μοναδικές εκδηλώσεις Greek Tourism & Gastronomy Workshop σε Ουγγαρία, Τσεχία, Σουηδία, Δανία, ενώ μετά από αίτημα των πελατών της, υλοποιεί εκδήλωση στην κυπριακή αγορά η οποία επανέρχεται δυναμικά στην Ελλάδα, επιζητώντας να ανακαλύψει νέες περιοχές της χώρας μας.

Επισημαίνεται ότι για το 2024 η Tourism Media & Events πραγματοποιεί Greek Tourism & Gastronomy Workshop στο Κουβέιτ κ την Αίγυπτο τον Απρίλιο και στην Ιαπωνία το Μάιο.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα εκδηλώσεων 2024

Ιανουάριος 2024

Greek Tourism & Gastronomy Workshop, Ουγγαρία (Βουδαπέστη), 10 Ιανουαρίου 2024

Greek Tourism & Gastronomy Workshop, Κύπρος (Λευκωσία), 17 Ιανουαρίου 2024

Φεβρουάριος 2024

Greek Tourism & Gastronomy Workshop, Σουηδία (Στοκχόλμη), 6 Φεβρουαρίου 2024

Greek Tourism & Gastronomy Workshop, Τσεχία (Πράγα), 8 Φεβρουαρίου 2024

Μάρτιος 2024

Greek Tourism & Gastronomy Workshop, Δανία (Κοπεγχάγη), 21 Μαρτίου 2024

Απρίλιος 2024

Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop, Κουβέιτ, 15 Απριλίου 2024

Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop, Αίγυπτος (Κάϊρο), 23 Απριλίου 2024

Μάιος 2024

Greek Health Tourism Forum, Η.Π.Α. (Nέα Υόρκη), 14 Μαΐου 2024

Greek Tourism & Gastronomy Workshop, Ιαπωνία, (Τόκιο), 28 Μαΐου 2024

Οκτώβριος 2024

Greek Tourism & Gastronomy Workshop, Ολλανδία (Ουτρέχτη),

24 Οκτωβρίου 2024

Νοέμβριος 2024

Greek Luxury Tourism & Gastronomy Β2Β Workshop, Η.Π.Α., (Chicago),

21 Νοεμβρίου 2024

Δεκέμβριος 2024

Greek Tourism Β2Β Workshop, Πολωνία (Βαρσοβία), 10 Δεκεμβρίου 2024

Υπογραμμίζεται ότι τα Greek Τourism & Gastronomy Workshops απευθύνονται σε Τουριστικές Επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τις υπηρεσίες και προϊόντα τους γύρω από τον γενικό και εναλλακτικό τουρισμό, τον τουρισμό πολυτελείας και την ελληνική γαστρονομία.

Σε κάθε εκδήλωση συμμετέχουν 70-80 τοπικοί τουριστικοί πράκτορες και tour operators της εκάστοτε αγοράς.

Για την επιτυχία των εκδηλώσεων, ενώνουν τις δυνάμεις τους τα έμπειρα στελέχη της διοργανώτριας εταιρείας Tourism Media & Events και οι συνεργαζόμενες ανά χώρα τοπικές PR εταιρείες, που διασφαλίζουν τη συμμετοχή των σημαντικότερων επαγγελματιών της εκάστοτε τοπικής αγοράς.

Σημειώνεται ότι κατά την έναρξη των εκδηλώσεων πραγματοποιούνται παρουσιάσεις προορισμών και προϊόντων γαστρονομίας της Ελλάδος.

Ταυτόχρονα διενεργείται παρουσίαση σε προσκεκλημένους εκπροσώπους μεγάλων και εξειδικευμένων τοπικών media από την εκάστοτε χώρα, επιδιώκοντας τη μέγιστη δημοσιότητα της Ελλάδας και των συμμετεχόντων.

Η κάθε εκδήλωση κορυφώνεται με τη διενέργεια επαγγελματικών συναντήσεων με διάρκεια 3-4 ωρών, όπου όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τοπικούς εκπροσώπους με δηλωμένο ενδιαφέρον για την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Το κάθε workshop ολοκληρώνεται με cocktail ελληνικών εδεσμάτων συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα περαιτέρω δικτύωσης με τους συμμετέχοντες τουριστικούς πράκτορες της εκάστοτε χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.