Αρχική General Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΥΞΕ

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΥΞΕ

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΥΞΕ

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/1/22) στα Γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, συνάντηση του Πρέσβη του Ισραήλ, ΑΕ κ. Or. Anolik, με τους κκ Χ. Λοϊζίδη, Πρόεδρο, Θ. Μιχαηλίδη, Μέλος ΔΣ και Φ. Ρουσουνίδη, Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ καλωσόρισε τον Πρέσβη του Ισραήλ στα Γραφεία του Συνδέσμου, επισημαίνοντας την μακρόχρονη ιστορία του και τη στενή συνεργασία του ΠΑΣΥΞΕ με την Πρεσβεία του Ισραήλ.

Στη συνέχεια έγινε μια αλληλο-ενημέρωση για την επιδημιολογική κατάσταση στις δύο χώρες, ενώ ανταλλάγησαν απόψεις και προσεγγίσεις για το όλο θέμα της πανδημίας. Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς του Ισραήλ η οποία είναι η 3η σε μέγεθος αγορά της Κύπρου.

Τόσο από πλευράς του Πρέσβη του Ισραήλ, όσο και από πλευράς του ΠΑΣΥΞΕ, τονίσθηκε η ανάγκη της συνέχισης των προσπαθειών για περαιτέρω αξιοποίηση των προοπτικών για ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.