Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η hoteliga, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, δίνει το παρών στη Fitur...

Η hoteliga, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, δίνει το παρών στη Fitur 2022

Η hoteliga, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, δίνει το παρών στη Fitur 2022

Η hoteliga, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, δίνει το παρών στη Fitur 2022, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Παγκόσμιου Τουρισμού!

Για άλλη μια χρονιά, η καρδιά του Παγκόσμιου Τουρισμού χτυπάει στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα στη Fitur! Η έκθεση Fitur είναι ιδιαιτέρως σημαντική για το άνοιγμα και τις προοπτικές του διεθνούς τουρισμού, καθώς θεωρείται ως το πρώτο μεγάλο ετήσιο «ραντεβού» για τις επιχειρήσεις ολόκληρου του τουριστικού κλάδου.

Από τις 19 έως τις 23 Ιανουαρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο IFEMA Madrid International, οι κορυφαίες εταιρίες τουρισμού στον κόσμου θα βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες για one-to-one meetings στο πλαίσιο ανάπτυξης του κλάδου και δημιουργίας νέων στρατηγικών συνεργασιών. 

Η hoteliga, όπως κάθε χρόνο, δίνει το παρών στη FITUR!

Η ομάδα της hoteliga συμμετέχει ενεργά για ακόμα μια χρονιά στην κορυφαία αυτή εμπορική έκθεση του τουριστικού κλάδου. Στην έκθεση θα παρουσιάσει την  ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πλατφόρμα Διαχείρισης Τουριστικών Καταλυμάτων (web PMS για μικρά και μεσαία ξενοδοχεία) και άλλες υπηρεσίες που προσφέρει, ενημερώνοντας παράλληλα για το πως μπορούν εύκολα και γρήγορα οι επαγγελματίες του Τουρισμού να αναβαθμίσουν την λειτουργία των καταλυμάτων τους με ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα λογισμικού! 

Η hoteliga θα βρίσκεται στον διάδρομο 8 σταντ 8F09 προσφέροντας ζωντανή παρουσίαση της εφαρμογής, των νέων λειτουργιών και ειδικές τιμές για τους ενδιαφερόμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.