Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά METAXA HOSPITALITY GROUP – Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας 2022

METAXA HOSPITALITY GROUP – Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας 2022

METAXA HOSPITALITY GROUP - Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας 2022

 

Ο Όμιλος αναζητά νέα μέλη για την ομάδα του σε Κρήτη και Σαντορίνη.

Με κεντρικό μήνυμα «Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας», το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Metaxa Hospitality Group διοργανώνει  «Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας», αναζητώντας νέα μέλη για την ομάδα του σε Κρήτη και Σαντορίνη, για την περίοδο του 2022. 

Οι «Ημέρες Καριέρας», θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 28970 – 27145, καθημερινά από τις  09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, προκειμένου να προγραμματίσουν ραντεβού με εκπρόσωπο του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού τις παραπάνω ημερομηνίες και να ενημερωθούν αναλυτικά για τις ευκαιρίες εργασίας εντός του Ομίλου. 

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν επίσης να στείλουν το βιογραφικό τους στο hr@metaxahospitality.gr.

Ενόψει της  διοργάνωσης των Διαδικτυακών «Ημερών Καριέρας», η κ. Λούλα Μεταξά, Διευθύντρια του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Metaxa Hospitality Group δήλωσε: «Για το Metaxa Hospitality Group, οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας. Είναι η οικογένεια που δίνει καθημερινά χαμόγελο, αφοσίωση και αγάπη κάνοντας ξεχωριστή τη φιλοξενία.  Γι’ αυτό θέλουμε να εμπλουτίζουμε την ομάδα μας με τους καλύτερους, αναζητούμε διαρκώς ταλέντο και ηθική, με δίκαιες και διαφανείς διαδικασίες, ισότητα ευκαιριών για όλους και με ευαισθησία στην αξιοποίηση δυναμικού από τους προορισμούς που δραστηριοποιούμαστε». 

Λίγα λόγια για το Metaxa Hospitality Group 

Το Metaxa Hospitality Group είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος, με διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις, Όμιλος ξενοδοχείων. Ξεκίνησε στην Κρήτη από τον αείμνηστο Νικόλαο Μεταξά, το έργο του οποίου συνεχίζει η οικογένειά του. Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη. Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξής του, ο Όμιλος συνεχίζει να επεκτείνεται στον κλάδο της φιλοξενίας με επενδύσεις στη Σαντορίνη, καθώς και την επένδυση στο Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη, η οποία έχει εγκριθεί από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.   

Για περισσότερες πληροφορίες: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλης, Group Marketing & PR Director, 
Metaxa Hospitality Group, 6972441449, konstantinos.triantafillis@metaxahospitality.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.