Αρχική Γαστρονομία IKIES SANTORINI In Room Private Dining – Μία Νέα Γαστρονομική Εμπειρία

IKIES SANTORINI In Room Private Dining – Μία Νέα Γαστρονομική Εμπειρία

Το ξενοδοχείο IKIES Santorini (www.ikies.com) εγκαινιάζει για πρώτη φορά την νέα υπηρεσία In Room Private Dining με την υπογραφή του Σεφ Σωκράτη Μαλιγκάνη.

Τοποθετημένο στην αρχή της Οίας, το IKIES Santorini αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για να απολαύσει κανείς το δραματικό ηφαιστειακό τοπίο, τη μοναδική θέα προς την καλντέρα και το ηλιοβασίλεμα από την απόλυτη ασφάλεια και την ιδιωτικότητα της προσωπικής βεράντας και Jacuzzi της κάθε Σουίτας.

Το IKIES Santorini εγκαινιάζει για 1η φορά την νέα γαστρονομική εμπειρία In Room Private Dining, όπου οι καλεσμένοι έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν πιάτα εμπνευσμένα από την Ελληνική Κουζίνα,  φτιαγμένα με ντόπια παραδοσιακά προϊόντα Σαντορίνης, όπως:  Φάβα Σαντορίνης με Aπάκι και καραμελωμένα κρεμμύδια, παραδοσιακοί Ντοματοκεφτέδες με σως γιαουρτιού,  Αρνάκι με σχοινόπρασο και πουρέ λευκής μελιτζάνας με σάλτσα Vinsanto και πολλά άλλα.  Οι καλεσμένοι μπορούν να επιλέξουν a la carte ή ένα από τα τρία Set Menu που έχει διαμορφώσει με μεράκι, ο Σεφ Σωκράτης Μελιγκάνης. Οι γεύσεις απογειώνονται με ένα εκλεκτό κρασί Σαντορίνης, και όλα αυτά από την ασφάλεια και άνεση του δωματίου, με θέα την Καλντέρα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Όιας. Μία μοναδική εμπειρία που αγγίζει όλες τις αισθήσεις και συνδυάζει απόλαυση, γαστρονομία και ασφάλεια.

Λαξευμένα μέσα στον ηφαιστειακό βράχο της Σαντορίνης, όλα τα δωμάτια είναι φτιαγμένα με απόλυτη αρμονία και σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το ανάγλυφο της περιοχής και διαθέτουν ονειρική θέα προς την Καλντέρα και την Οία, ιδιωτικό Jacuzzi και Χαμάμ καθώς και πισίνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.