Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μercure Rhodes Alexia: Το πρώτο Μercure στην Ελλάδα, ανοίγει τις πόρτες του...

Μercure Rhodes Alexia: Το πρώτο Μercure στην Ελλάδα, ανοίγει τις πόρτες του στη Ρόδο

Μercure Rhodes Alexia

Το ξενοδοχείο σηματοδοτεί την άφιξη του brand Mercure στην Ελλάδα, επεκτείνοντας την παρουσία της Accor στη χώρα  

Με ιδιαίτερη χαρά, η Μercure ανακοινώνει την άφιξή της στην Ελλάδα με το άνοιγμα του Mercure Rhodes Alexia, ενός κομψού city hotel στο νησί της Ρόδου. Το νέο αυτό ξενοδοχείο έρχεται να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο της Accor και τον τουριστικό χάρτη της νοτιοανατολικής Ευρώπης, προσφέροντας εκλεπτυσμένες και διεθνώς αναγνωρισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας.

Το Mercure Rhodes Alexia στην καρδιά της Ρόδου αναδεικνύεται σαν μια όαση χαλάρωσης σε ένα νησί γεμάτο δυναμισμό. Ένα νησί που ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή ακτογραμμή του με πανέμορφες παραλίες, 49 εκ των οποίων βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία – τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό στην Ελλάδα. Ένα νησί πολιτιστικό ορόσημο, που διατηρεί μέχρι και σήμερα μια μακρά και πλούσια ιστορία ως το κέντρο των Δωδεκανήσων, με τη μεσαιωνική του πόλη να αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας  Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και αέναο σύμβολο του περήφανου παρελθόντος του.

Κατά τη διαμονή τους στο Mercure Rhodes Alexia, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα εύρος παροχών οι οποίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αναζωογονητικές υπηρεσίες ευεξίας και περιποίησης στο υπερσύγχρονο spa του ξενοδοχείου. Εξίσου δυνατές εμπειρίες επιφυλάσσουν στους καλεσμένους και τα δύο εστιατόρια του Mercure Rhodes Alexia, παρουσιάζοντας ένα πλήθος επιλογών που συνδυάζουν τις σύγχρονες γεύσεις με τις παραδοσιακές τεχνικές. 

Με 136 δωμάτια, τα περισσότερα με θέα στη θάλασσα, το Mercure Rhodes Alexia βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής της Ρόδου. Η παραλία Νιοχώρι βρίσκεται μόλις 50 μέτρα μακριά, ενώ μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του νησιού όπως το Κάστρο στην Παλιά Πόλη, το Μανδράκι και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου των Ιπποτών απέχουν λιγότερο από 2 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο. Το Mercure Rhodes Alexia αποτελεί την ιδανική βάση για εξερευνήσεις στο «Νησί των Ιπποτών», ενώ η άρτια καταρτισμένη concierge  ομάδα του ξενοδοχείου είναι στη διάθεση του επισκέπτη για να προτείνει και να οργανώσει μια σειρά δραστηριοτήτων όπως μια απόδραση στις Ιαματικές Πηγές της Καλλιθέας ή μια ημερήσια εκδρομή στο γραφικό νησί της Σύμης.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Όμιλο Accor, κάτω από το brand Mercure. Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τους επισκέπτες στο Mercure Rhodes Alexia, έναν μοναδικό παράδεισο στο νησί της Ρόδου. Όλη η επιχειρηματική οικογένεια της Νικόλαος Σουλούνιας Α.Ε. είναι ενθουσιασμένη για το νέο αυτό ταξίδι, και έτοιμη να δείξει στον κόσμο την πραγματική έννοια της αυθεντικής νησιώτικης φιλοξενίας» δηλώνει η Μαρία – Άννα Σουλούνια, Ιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mercure Rhodes Alexia.

«Η Accor έχει τη χαρά να καλωσορίζει το Mercure Rhodes Alexia, τον νεότερο προορισμό στο διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιό μας. Με εκπληκτική φυσική ομορφιά και μακρά ιστορία εκλεπτυσμένης φιλοξενίας, η Ελλάδα αποτελεί στρατηγικό προορισμό για την επέκταση του Ομίλου. Ανυπομονούμε πραγματικά για αυτό το δυναμικό εγχείρημα», ανέφερε σε δήλωση του ο Jerome Lassara, Development Director Accor, Southern Europe.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.