Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Parklife: Φώτης Σιώτας και Νεφέλη Φασούλη

Parklife: Φώτης Σιώτας και Νεφέλη Φασούλη

Parklife: Φώτης Σιώτας και Νεφέλη Φασούλη

Φέτος το καλοκαίρι, η μουσική ανεβαίνει στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ. Με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, αλλά και την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, η σειρά συναυλιών Parklife υποδέχεται το κοινό του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στα Πανοραμικά Σκαλιά.  

Την Παρασκευή 18/06, στις 21:00, η σκυτάλη δίνεται στον Φώτη Σιώτα και τη Νεφέλη Φασούλη. Δύο καλλιτέχνες με κοινή ματιά πάνω στο παρελθόν του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και κοινή δημιουργική ανησυχία για το μέλλον του, παρουσιάζουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα ο καθένας, συστήνοντάς μας τον ιδιαίτερο κόσμο τους. 

Έχοντας ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του δεύτερου προσωπικού δίσκου του «Δύο Λάθη», και πάλι σε στίχους του Θοδωρή Γκόνη, ο Φώτης Σιώτας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα νέα του τραγούδια μαζί με αυτά από τα «Δεύτερα». Με τον ίδιο στο βιολί, την κιθάρα και τη φωνή, τον Δημήτρη Τσεκούρα στο μπάσο, τον Κλέων Αντωνίου στην κιθάρα, αλλά και τους Κωστή Κωστάκη στην χαβάγια και στην λαϊκή κιθάρα και Γιώργο Φουντούκο στην λαϊκή κιθάρα να ενορχηστρώνουν ένα σύγχρονο, διαφορετικό λαϊκό άκουσμα με αναφορές στην παγκόσμια folk τραγουδοποιΐα.

Μόλις λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ με τίτλο Ο Κόσμος Σου, σε μουσική και στίχους Φοίβου Δεληβοριά, η Νεφέλη Φασούλη θα παρουσιάσει στο κοινό τα καινούργια της κομμάτια, μαζί με αγαπημένες διασκευές. Στο πλευρό της θα βρεθούν οι Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Γιόελ Σότο (μπάσο) και Άγγελος Αγγελίδης (κιθάρα). 

Παρασκευή 18/06, 21:00

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΣΚΑΛΙΑ

Περισσότερες πληροφορίες

Εισιτήρια
Ζώνη Α (γενική είσοδος 10€, μειωμένο 5€)
Ζώνη Β – μειωμένης ορατότητας (5€ για όλους)
 

Σημεία προπώλησης
•    ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services
•    τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)

Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας εδώ

Ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας σχετικά με την προστασία των επισκεπτών & εργαζομένων του ΚΠΙΣΝ εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.