Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέα συνεργασία με την Hearth & Logic Media και Άνοιγμα νέου ξενοδοχείου...

Νέα συνεργασία με την Hearth & Logic Media και Άνοιγμα νέου ξενοδοχείου IVIS 4

Έχοντας 14 χρόνια παρουσίας στον τομέα της Συμβουλευτικής & Διαχείρισης Ξενοδοχείων η MODUS & AMPLIO (www.modus-amplio.com) βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την HEART & LOGIC (www.heartlogicmedia.com).

Η Heart & Logic είναι μια δυναμική εταιρεία που προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών στο τομέα της διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του σχεδιασμού ιστοσελίδων, με εξειδίκευση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπηρεσίες catering και καταστήματα λιανικής. Η Heart & Logic διαθέτει ήδη πολυάριθμες αποκλειστικές συνεργασίες και αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη για τα ξενοδοχεία της Modus & Amplio.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα σύνολο υπηρεσιών που συμβάλλουν στην αύξηση των πωλήσεων των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων μας, από offline και online Sales, εκπροσώπηση πωλήσεων, δημιουργία website και πλήρη διαχείριση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Πιστεύουμε ότι η ενίσχυση Πωλήσεων και τα εργαλεία που βοηθούν στην αύξηση Εσόδων είναι οι τομείς στους οποίους οι περισσότεροι ξενοδόχοι θα χρειαστούν άμεσα βοήθεια στην μετά Covid-19 εποχή. Μέσα από την σύμπραξη μας με την Heart & Logic είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο που συνάδει με την συνολική φιλοσοφία της Modus & Amplio» δηλώνει ο Τάκης Παπασπύρου, Γενικός Διευθυντής της Modus & Amplio.

Επιπλέον, η Modus & Amplio ανακοινώνει με χαρά το άνοιγμα σύντομα ενός νέου ξενοδοχείου, το IVIS_4, στην πιο ανερχόμενη περιοχή της πόλης, στην περιοχή Ψυρρή της Αθήνας. Πρόκειται για ένα boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, όπου το ‘color locale’ και ο έντονος τοπικός χαρακτήρας συναντούν το Street Art μέσα στο ξενοδοχείο. Επιπλέον, το IVIS_4 θα διαθέτει εστιατόριο που έρχεται σύντομα και θα φέρει την σφραγίδα και υπογραφή ενός γνωστού και αγαπημένου Έλληνα σεφ. Ελληνική ‘πειραγμένη’ κουζίνα θα προσφέρετε σε έναν καταπράσινο κήπο στην πίσω αυλή του ξενοδοχείου. Σύντομα θα διατεθούν περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για αυτό το νέο εντυπωσιακό project.

To άνοιγμα του IVIS_4 έρχεται να προστεθεί σε μια πληθώρα σημαντικών συνεργασιών της Modus & Amplio σε μοναδικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το portfolio των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.modus-amplio.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.