Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Lemnos: The island with the unique aura

Lemnos: The island with the unique aura

Lemnos: The island with the unique aura

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου σας προσκαλεί στο περίπτερο 15 Stand 21 όπου παρουσιάζει το καινούργιο μήνυμα της για φέτος το καλοκαίρι για το νησί μας, στην έκθεση Philoxenia που πραγματοποιείται από τις 7-10/11/2019 στη Θεσσαλονίκη.

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου, μέσα από το μήνυμα της, θέλει να περάσει στους μελλοντικούς μας επισκέπτες , την ανάδειξη των 7 αισθήσεων, όπως η Λήμνος μοναδικά έχει να δώσει. Την όσφρηση με τη μοναδική μυρωδιά του θυμαριού, την αφή μέσα από το Θαλασσινό αλάτι της Αλυκής, την όραση μέσα από το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στον Αθωνα, την ακοή μέσα από τις κουδούνες των προβάτων αλλά και τα γέλια των παιδιών στην θάλασσα, τη γεύση μέσα από τα υπέροχα κρασιά μας και μέλια μας, την αίσθηση του ήρεμου τοπίου, το όραμα για μοναδικές διακοπές…

Σας περιμένουμε όλους να τα πούμε από κοντά. Φέτος, η ¨Ενωση Ξενοδόχων Λήμνου στοχεύει κυρίως σε επαφές με πρακτορεία, ξενοδοχειακές πλατφόρμες και εκπροσώπους από τη Δανία, το Ισραήλ, της Ρωσία, την Ιταλία, την Ελβετία, προσπαθώντας να αναβαθμίσει το πελατειακό της κοινό. Βέβαια με μια σειρά παράπλευρων επαφών, αναμένεται να δείξουμε την όμορφη δυναμική που ανέπτυξε ο ξενοδοχειακός κλάδος στο νησί μας σε μεγάλο αριθμό διψασμένων για νέους προορισμούς, τουριστικούς πράκτορες, σε όλα τα καινούργια βιωματικά στοιχεία που έχει το νησί μας. ( Hiking, biking, diving, wedding events, fishing, sailing, surfing και βέβαια υψηλή γαστρονομία)

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου με στελέχη της, ταυτόχρονα θα συμμετέχει και στο περίπτερο του Δήμου Λήμνου, για να βοηθήσει την ανάδειξη της σχέσης που έχει ο τουρισμός με την υπόλοιπη αλυσσίδα της οικονομίας στο νησί μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.