Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο ΕΟΤ στην εκδήλωση πολυτελούς τουρισμού «Aspire’s Leaders of Luxury Summit» του...

Ο ΕΟΤ στην εκδήλωση πολυτελούς τουρισμού «Aspire’s Leaders of Luxury Summit» του Λονδίνου

Στην εκδήλωση για τον πολυτελή τουρισμό με τίτλο «Aspire’s Leaders of Luxury Summit», την οποία διοργανώνει ο βρετανικός όμιλος ΜΜΕ Travel Weekly Group στις 24 Ιουνίου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, θα λάβει μέρος ως Headline Destination Sponsor ο ΕΟΤ, με στόχο την προώθηση της Ελλάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο για διακοπές πολυτελείας. 

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού, που υλοποιεί διεθνώς ο ΕΟΤ, για τη στρατηγική προβολή του εμπλουτισμένου ελληνικού τουριστικού προϊόντος κατά τα έτη 2019-2020 και την ποιοτική αναβάθμιση του εισερχόμενου τουρισμού.

Στη φετινή, τρίτη κατά σειρά, διοργάνωση του θεσμού αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 300 κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου των πολυτελών ταξιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο (CEOs και Managing Directors των μεγαλύτερων Τ.Ο’s και travel agents, εταιρειών κρουαζιέρας, τηλεοπτικών καναλιών και media, brands στο χώρο της μόδας, κ.ά.), γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα να ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα της Ελλάδας στη βρετανική αγορά ως κορυφαίος προορισμός για τουρισμό πολυτελείας και ως τόπος μοναδικών, θετικών και αυθεντικών τουριστικών εμπειριών.

Επισημαίνεται πως το «Aspire’s Leaders of Luxury Summit» αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση για τους σημαντικότερους Βρετανούς διαμορφωτές τάσεων (influential people) του luxury travel, προσφέροντάς τους την ευκαιρία ενημέρωσης για νέα προϊόντα, προορισμούς και ιδέες έμπνευσης στον τομέα του πολυτελούς τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.