Αρχική Αεροπορικά Νέα H Turkish Airlines ξεκίνησε πτήσεις προς τo Freetown στη Sierra Leone, τον...

H Turkish Airlines ξεκίνησε πτήσεις προς τo Freetown στη Sierra Leone, τον 52ο προορισμό που εξυπηρετεί στην Αφρική

H Turkish Airlines ξεκίνησε πτήσεις προς τo Freetown στη Sierra Leone

Από τις 24 Φεβρουαρίου, οι νέες απευθείας πτήσεις προς το Freetown (Sierra Leone) αυξάνουν το συνολικό αριθμό των χωρών και τους προορισμούς που εξυπηρετεί ο εθνικός μεταφορέας σε 121 και 301, αντίστοιχα.

Η Turkish Airlines, που πετά σε περισσότερους προορισμούς στην Αφρική από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, σηματοδοτεί ένα ακόμα ορόσημο στη διεθνή επέκτασή της με την έναρξη πτήσεων προς το Freetown, πρωτεύουσα της Sierra Leone.

Στις ήδη υπάρχουσες πτήσεις σε πόλεις-κόμβους όπως η Accra, το Lagos, το Bamako, το Conakry, το Dakar, το Abidjan, το Cotonou, η Douala, η Yaounde, η NDjamena, η Ougadougou, η Niamey, το Cape Town, το Johannesburg και πολλές άλλες, η Turkish Airlines προσθέτει πτήσεις προς το Freetown, τον 52ο προορισμό της στην Αφρική.

Από τις 24 Φεβρουαρίου, η Turkish Airlines εκτελεί πτήσεις προς το Freetown δυο φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο. Οι υπηρεσίες θα παρέχουν σύνδεση μεταξύ του Istanbul Atatürk International Airport και του Lungi International Airport μέσω της Ουαγκαντούγκου.

Ώρες πτήσεων προς και από το Freetown όπως έχουν προγραμματιστεί από τις 24 Φεβρουαρίου

Αριθμός Πτήσης

Μέρες

Αναχώρηση

Άφιξη

TK 533

Τρίτη και Σάββατο

IST

18:00

OUA

22:00

TK 533

Τρίτη και Σάββατο

OUA

22:50

FNA

01:10 +1

TK 534

Τετάρτη και Κυριακή

FNA

02:05

OUA

04:15

TK 534

Τετάρτη και Κυριακή

OUA

05:25

IST

14:30

*Όλες οι ώρες είναι τοπικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.