Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Qatar Airways ανακοινώνει μοναδικές προσφορές και προσκαλεί τους επιβάτες να απολαύσουν...

Η Qatar Airways ανακοινώνει μοναδικές προσφορές και προσκαλεί τους επιβάτες να απολαύσουν συναρπαστικές εμπειρίες

Η βραβευμένη αεροπορική εταιρεία προσφέρει έκπτωση έως και 43% για Αυστραλία, έως και 40% για Ασία, στις τιμές εισιτηρίων σε όλες τις κατηγορίες θέσεων

Διατίθεται και ειδικό Companion Offer στην Πρώτη και στη Διακεκριμένη Θέση

Η Qatar Airways προσκαλεί τους επιβάτες να ανακαλύψουν μοναδικούς νέους προορισμούς, επωφελούμενοι των προσφορών που προσφέρει η εταιρεία, που χαρίζει μοναδικές εκπτώσεις σε πολλούς νέους και συναρπαστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Το νέο πακέτο προσφορών της βραβευμένης αεροπορικής εταιρείας “Breathtaking Experiences, Extraordinary Offers” δίνει στους επιβάτες της Qatar Airways εκπτώσεις έως και 43% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τους φίλους και την οικογένειά τους μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ειδική έκπτωση που προσφέρει το Companion Offer στην Πρώτη και Διακεκριμένη θέση.

Ο κ. Ehab Amin, Εμπορικός Διευθυντής της Qatar Airways δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις νέες μας προσφορές και προσκαλούμε τους αξιότιμους επιβάτες μας να ανακαλύψουν πολλούς νέους προορισμούς μέσα από το διευρυμένο παγκόσμιο δίκτυό μας. Οι επιβάτες μας έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να ταξιδέψουν με τους φίλους και την οικογένειά τους, καθώς θα επωφελούνται από το ειδικό Companion Offer στην Πρώτη και στη Διακεκριμένη Θέση. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους τους επιβάτες στα αεροσκάφη μας.»

Οι επιβάτες της Qatar Airways μπορούν να κλείσουν το επόμενο ταξίδι τους και να απολαύσουν τις συναρπαστικές εκπτώσεις στους ναύλους όλων των κατηγοριών από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου 2018, με δυνατότητα ταξιδιού από τις 26 Φεβρουαρίου 2018. Τα εισιτήρια με έκπτωση θα διατίθενται μέχρι και τις 7 Μαρτίου 2018.

Οι επιβάτες της Qatar Airways μπορούν να ανακαλύψουν νέα μέρη του κόσμου, όπως το Μπανγκόκ στην Ταιλάνδη με τιμές εισιτηρίων που ξεκινούν από 555 ευρώ και την Σαγκάη στην Κίνα από 600 ευρώ στην Οικονομική Θέση.

Η Qatar Airways πρόσθεσε πρόσφατα πολλούς νέους προορισμούς στο δίκτυο της, όπως το Chiang Mai στην Ταϊλάνδη, την Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία και το Penang στη Μαλαισία, αλλά και απευθείας πτήσεις στο Κάρντιφ και τη Μύκονο, που πρόκειται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος.

Πέρα από την βράβευση της Qatar Airways ως «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο» στα βραβεία Skytrax, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ έλαβε επίσης μια σειρά άλλων σημαντικών διακρίσεων όπως το βραβείο Best Airline για τη Μέση Ανατολή και Best First Class Airline Lounge στον κόσμο.

Η Qatar Airways διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη σε ένα δίκτυο με περισσότερους από 150 βασικούς προορισμούς για επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, τον Βορρά και τη Νότια Αμερική. Η βραβευμένη αεροπορική εταιρεία πρόκειται να ξεκινήσει μία σειρά από νέα δρομολόγια το 2018, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η Θεσσαλονίκη και το Κάρντιφ του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.