Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 24 -31 Ιουλίου 2017

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 24 -31 Ιουλίου 2017

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Και να που φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, ενός μήνα που μας έδωσε πολλές αλλαγές όπως την είσοδο του Ηλιού και του Άρη στο Λέοντα, την Αφροδίτη στους Διδύμους και άλλα πολλά.

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει στοιχεία εκρηκτικά καθώς ο Άρη κάνει όψεις με τον Ουρανό, αλλά η πολυαστρία στο Λέοντα (Ήλιος, Άρης, Ερμής και Σελήνη) θα μας φέρει ευεξία και θα δούμε επιτέλους με μία αισιόδοξη ματιά τα πράγματα που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τη ζωή και τις δυσκολίες με δύναμη.

Τη Δευτέρα η Σελήνη στο Λέοντα είναι ιδανική για δεξιώσεις και ψυχαγωγία, αλλά δίνει και έντονη τάση για δραματοποίηση των γεγονότων και των καταστάσεων. Πρόκειται για μία μέρα που ευνοεί τον έρωτα και τα παιδιά. Είναι ιδανική για εγκαίνια σε θέατρα και γενικότερα σε χώρους του θεάματος.

Την Τρίτη η επικοινωνία χωλαίνει λίγο, αλλά με λίγη προσπάθεια όλα ξεπερνιούνται.

Την Τετάρτη η σύνοδος Ήλιου Άρη μπορεί να δημιουργήσει εμπόλεμες καταστάσεις και εκρήξεις. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στην Παρθένο και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου στην ίδια θέση που είναι και η καλύτερη για να εκφράσει στο μέγιστο τις θετικές του ιδιότητες.

Την Πέμπτη δεν έχουμε παρά να γευτούμε τα θετικά των πλανητών.

Την Παρασκευή το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου Ουρανού δίνει μακροβιότητα στις σχέσεις που μπορεί να συνάψουμε και σταθεροποιεί τις συνεργασίες.

Το Σάββατο επειδή ο Ήλιος συμπορεύεται με τον Άρη ενδέχεται να υπάρξουν εκρήξεις θυμού.

Την Κυριακή το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού φέρνει απρόσμενες καταστάσεις με ευκαιρίες για συναισθηματικές επαφές και έρωτες.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Η κόντρα Αφροδίτης Κρόνου δυσκολεύει τη συνεννόηση, αλλά μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας με συναισθηματικές εκπλήξεις, προκλήσεις και χαρές. Ο Ερμής σας βοηθά να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας και να τα βάλετε σε τάξη.

2ΤΑΥΡΟΙ

Παρότι βρισκόμαστε σε θερινή περίοδο ο Ερμής στην Παρθένο θα σας δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στον επαγγελματικό στίβο. Επίσης θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε θέματα της οικογενειακής εστίας που έπρεπε να έχουν βρει την επίλυσή τους από καιρό. Οι μέρες που ακολουθούν δείχνουν συναισθηματική επιτυχία που θα σας προσθέσει αυτοπεποίθηση.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και θα βρείτε ευνοϊκές λύσεις. Ο Ερμής από την Τετάρτη στην Παρθένο θα σας δώσει ευκαιρίες για να χειριστείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Θα υλοποιήσετε τα σχέδια σας για διακοπές.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ο Ερμής στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να καταστρώσετε επιτυχώς σχέδια που αφορούν τα οικονομικά σας μέσω της επαγγελματικής δραστηριότητας. Θα βρείτε λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν και θα περάσετε μία εβδομάδα έντονης ψυχαγωγίας.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ποιος σας πιάνει με τον Ερμή στο ζώδιό σας. Θα αναλάβετε δράση και θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να λύσετε τα προβλήματά σας. Έχετε τη δυνατότητα για ανασυγκρότηση. Μπορείτε να υλοποιήσετε τα θέλω σας και να γίνουν πραγματικότητα.

7ΖΥΓΟΙ

Εάν είστε μόνοι υπάρχει υψηλό ενδεχόμενο να βρείτε σύντροφο εάν το επιθυμείτε η να κάνετε μία ευχάριστη γνωριμία. Το βέβαιο είναι ότι θα είστε πολύ κοινωνικοί αυτήν την εβδομάδα, αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να ξεκουραστείτε εάν το έχετε ανάγκη.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Μπορείτε να κάνετε έξυπνες κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το οικονομικό αδιέξοδο που έχετε βρεθεί τον τελευταίο καιρό. Ο Ερμής στην Παρθένο από την Τετάρτη θα σας βάλει σε νέο κύκλο ατόμων με σημαντικές γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Η πολυαστρία στο Λέοντα σας χαρίζει καλό mood και θα σας δώσει την ευκαιρία για διάλογο με κοντινά σας άτομα. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα σας κάνει δραστήριους και αποδοτικούς στον επαγγελματικό στίβο σε συνδυασμό με τη ψυχαγωγία.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και προβληματισμένοι με την οικονομική σας κατάσταση. Δεν είστε οι μόνοι που έχετε προβλήματα αυτού του είδους. Ο Ερμής έρχεται την Τετάρτη να σας ξεκουράσει και να σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις για την επίλυση τους.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή σας και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η πολυαστρία στο Λέοντα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο θα σας χαρίσει περισσότερη ευελιξία.

12ΙΧΘΥΕΣ

Μία οικονομική ανάσα θα πάρετε στο τέλος του μήνα και επιτυχία στον επαγγελματικό στίβο που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο θα σας επαναφέρει μετά από καιρό τον υγιή διάλογο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.