Αρχική Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

Ιωάννα ΑυγερινούΗ Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία. Από 1,5 χρονών υπήρξαν οι πρώτες ενδείξεις της αγάπης της για την αστρολογία και μία από τις πρώτες φράσεις που κατάφερε να ψελλίσει ήταν: «Με λένε Ιωάννα και είμαι Λέων!»

Μετέπειτα, εγκαταστάθηκε στην Ιταλία, όπου πήρε απολυτήριο κλασσικής κατεύθυνσης από το Λύκειο Ουρσουλίνες του Λουγκάνο, σπούδασε Νομική και έγινε Κοντέσα λόγω του γάμου της με ευγενή γόνο της Ιταλίας. Εκεί παρέμεινε επί σειρά ετών.

Παρότι είναι αριστούχος κάτοχος πτυχίου Νομικής και δικαιούχος της έδρας του Ευρωπαϊκού Δικαίου του Ινστιτούτου του Διεθνούς Ιδιωτικού και Δικονομικού Δικαίου, κυριάρχησε η αγάπη της για την αστρολογία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ιταλία ήλθε σε επαφή με την επιστήμη της αστρολογίας ως αυτοδίδακτη, και αποφασίζει να εκπαιδευτεί στο πάθος της με 5ετείς σπουδές στη σχολή Matteo Pavesi και να συνεχίσει ως ανήσυχο πνεύμα ακολουθώντας 3ετή κύκλο σπουδών Αστρολογίας και Μεταφυσικής στη Σχολή ΩΡΙΓΕΝΗΣ.

Κατά τη 10ετή δραστηριοποίηση της στην Ιταλία στην καρδιά του star system και της μόδας απέκτησε πελατολόγιο με τα μεγαλύτερα ονόματα της τοπικής κοινωνίας και ολόκληρης της Ιταλίας. Τα τελευταία 2 χρόνια διαμένει στην Ελλάδα, καθώς το πελατολόγιο της διευρύνθηκε, διάσημοι δικαστικοί, νομικοί, στυλίστες, μοντέλα και καλλιτέχνες της εγχώριας και διεθνούς showbiz.

Το 2007 φιλοξενήθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή του MEGA Όμορφος Κόσμος το Πρωί, όπου απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, ενώ συγκέντρωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης της τάξης του 53%. Έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ως φιλοξενούμενη και είχε τη δική της εκπομπή “Star Week” το 2013 στο Εxtra Channel.

Επιπρόσθετα, έχει δημοσιεύσει πληθώρα άρθρων αστρολογικού περιεχομένου σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και εφημερίδες υπογράφοντας είτε ως Ιωάννα Αυγερινού είτε με το ψευδώνυμο Λυδία. Μεταξύ άλλων, συνεργάστηκε με τις εφημερίδες Μετρό και Ελεύθερο Τύπο, με τον ραδιοφωνικό σταθμό Σφαίρα 102,2 και με το portal www.eimastegynaikes.gr. Πέραν αυτών, διδάσκει και κάνει σεμινάρια στο γραφείο της στο Κολωνάκι και στο βιβλιοπωλείο  Πύρινος Κόσμος.

Έχει ασχοληθεί και συμμετάσχει σε φιλοσοφικές συζητήσεις με μεγάλα ονόματα του εκκλησιαστικού χώρου και της θεολογίας, από όπου και προέκυψε η τιμητική απονομή του τίτλου «Αρχόντισσα του Αγίου Ευγενίου Τραπεζούντας». Η ίδια είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας στην περιοχή Λομβαρδία και συμμετέχει ενεργά ως εισηγήτρια  σε πολλά συνέδρια σχετικά με αστρολογικά θέματα στην Ιταλία, Λονδίνο και Κύπρο.

Σπάνια βιβλία αστρολογίας εμπεριέχονται στην προσωπική συλλογή της βιβλιοθήκης της, καθώς επίσης και βιβλία από διαφορετικές χώρες με τεχνικές που δεν έχουν γίνει γνωστές στην Ελλάδα. Μιλάει ελληνικά, ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά.

Η αστρολόγος μας Κα Ιωάννα Αυγερινού διαθέτει γραφείο στο Κολωνάκι και δέχεται προσωπικά ραντεβού κατόπιν συνεννόησης στο τηλ. 6974 832 824.

Ιστοσελίδα: www.avgerinou.gr