Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 12 – 19 Μαρτίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

12 – 19 Μαρτίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από το τρίγωνο του Δία Ηλιου που φέρνει ευκαιρίες και ελπιδοφόρα μηνύματα. Από την άλλη, όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης Κρόνου παγώνει τις σχέσεις και δεν διευκολύνει την αναθέρμανση. Η Ν. Σελήνη στις 17 του μήνα αυξάνει το αίσθημα της φιλανθρωπίας και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα που εμπνέονται από διαίσθηση και οραματισμό. Καλό είναι να αφουγκραστούμε την ανάγκη του εσωτερικού μας εαυτού. Ευνοούνται οι τέχνες και οι καλλιτέχνες.

Ας δούμε αναλυτικά τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο αυτήν την εβδομάδα. Και να μην ξεχνάμε ποτέ ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος και πρέπει να κοιτάζει το προσωπικό του ωροσκόπιο.

Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Η Ν. Σελήνη που πραγματοποιείται στις 17 του μήνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει εντάσεις στον επαγγελματικό στίβο. Ενεργοποιείται ο Κρόνος στον Αιγόκερω, ο οποίος ενδέχεται να φέρει ρήξεις στις σχέσεις σας με το ταίρι σας. Ο Αρης στον Τοξότη σας βοηθά να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες και να στοχεύσετε σε ψηλούς στόχους. Προσοχή στην ευθυκρισία.

2ΤΑΥΡΟΙ

Η συναισθηματική σας ζωή είναι άνω κάτω, αλλά εσείς δεν χάνετε το κέφι σας. Ο Δίας που συμμετέχει στη Ν. Σελήνη και πραγματοποιείται στις 17 του μήνα θα φέρει πρόσωπα κοντά σας που θα σας προσφέρουν ένα σημαντικό χέρι βοηθείας. Οι φίλοι θα σας στηρίξουν. Ο Αρης στον Τοξότη σας επιβάλλει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε με τρίτους.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Το παιχνίδι του Ερωτα δεν τελειώνει ποτέ για σας. Από τις 7 του μήνα η Αφροδίτη στον Κριό ενισχύει αυτή τη διάθεση και μπορεί να γοητευτείτε από ένα άτομο του φιλικού περιβάλλοντος. Η Ν. Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σας κάνει διαισθητικούς και να αφουγκραστείτε το ένστικτό σας. Ο Αρης στον Τοξότη μπορεί να φέρει εντάσεις με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη. Προσπαθήστε να τις αποφύγετε.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Στον επαγγελματικό στίβο σημειώνεται μία αισθητή βελτίωση καθώς η Αφροδίτη διανύει το ζώδιο του Κριού. Η εβδομάδα θα κυλήσει με πιθανές απρόσμενες εκπλήξεις του Ουρανού οι οποίες θα είναι προιόν δικής σας βούλησης. Η Ν. Σελήνη στο φιλικό για σας ζώδιο των Ιχθύων θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας δώσει εσωτερική δύναμη.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η Αφροδίτη στον Κριό σας δίνει αισθησιασμό και σας χαρίζει γοητεία. Σαγηνεύετε τα πλήθη κάτι που επιδιώκετε με όλες σας τις δυνάμεις. Ο Αρης στον Τοξότη πυροδοτεί την ενέργειά σας και κάνει την εβδομάδα πολύ διασκεδαστική. Η Ν. Σελήνη στους Ιχθύες ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Δίνει νέες ευκαιρίες στα οικονομικά. Με ευκολία μπορεί να συνάψετε ένα δάνειο.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Ν. Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει μία κρίση με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη. Στο χέρι σας είναι, με τη διπλωματία που σας διακατέχει, να την αποφύγετε. Εάν είστε μόνοι μπορεί να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο ενδιαφέρον. Η Αφροδίτη στον Κριό σας δίνει ένα χέρι βοηθείας στον οικονομικό τομέα από τρίτους.

7ΖΥΓΟΙ

Η Αφροδίτη στον Κριό σας τονίζει την ανάγκη για συντροφικότητα σε τέτοιο βαθμό που να δημιουργεί εξάρτηση. Ετσι συναισθηματικά μπορεί να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Η Ν. Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να φέρει ευκαιρίες στον επαγγελματικό στίβο. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Ο Αρης στον Τοξότη εντείνει τους τόνους της καθημερινότητας και αυξάνει τις υποχρεώσεις σας.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Αφροδίτη στον Κριό σας υπενθυμίζει ότι είναι αδύνατο να ζήσετε χωρίς τον Ερωτα και πικραίνεστε εάν δεν έχετε αυτήν τη στιγμή απόλυτα αρμονικές σχέσεις με το ταίρι σας. Ο Αρης στον Τοξότη δίνει μία τάση υπερκαταναλωτική και αυτό σας φέρνει σε σύγκρουση με τις δυνατότητες σας. Η Ν. Σελήνη φέρνει ενθουσιασμό και διάθεση για νέα ξεκινήματα.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τον Ερωτα και ενθαρρύνει το παιγνίδι αυτό. Η ερωτική σας διάθεση ενισχύεται από την επιρροή των άστρων και καταλήγετε σε μία τρυφερή αγκαλιά. Ο Αρης στο ζώδιό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και ενέργεια με το μόνο ρίσκο να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Η Ν. Σελήνη μπορεί να σας επηρεάσει τόσο που να επιθυμείτε να αλλάξετε το χώρο κατοικίας.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η οικογενειακή εστία είναι στο κέντρο των ενδιαφερόντων σας. Προσοχή να δώσετε τη μέγιστη σημασία στα άτομα αυτής που παραπονιούνται ότι τους έχετε παραμελήσει για χάρη της καριέρας. Ο Αρης στον Τοξότη δεν είναι σε καλή θέση για σας και φέρνει στην επιφάνεια άγχη και κρυμένες επιθυμίες. Η Ν. Σελήνη μπορεί να φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας που θα σας δώσουν ευκαιρίες για πρόοδο.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Αφροδίτη στον Κριό διευκολύνει τη σχέση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Εσείς, όμως, δεν νοιώθετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Ο Αρης στον Τοξότη θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή και προφανώς να φέρει άτομα που θα βοηθήσουν να εξελιχτείτε επαγγελματικά. Η Ν. Σελήνη στους Ιχθύες θα φέρει αύξηση εσόδων από τον προσωπικό μόχθο ως επιβράβευση των ικανοτήτων σας.

12ΙΧΘΥΕΣ

Σας διακατέχει μία καταναλωτική διάθεση την οποία πρέπει να μετριάσετε. Επιθυμείτε δαπανηρές αγορές για τις οποίες θα μετανοήσετε. Ο Αρης στον Τοξότη σας κάνει ανασφαλείς και σας αγχώνει σε σχέση με την καριέρα σας. Η Ν. Σελήνη στο ζώδιό σας είναι ό τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται και έχετε τη δύναμη να αποκρούσετε πράγματα που δεν σας ταιριάζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.