Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 9 – 16 Απριλίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

9 – 16 Απριλίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία υπέροχη Σελήνη στον Υδροχόο που μας υπόσχεται να είναι πιο θετική και πιο ευχάριστη από την προηγούμενη. Θα υπάρξουν προοδευτικές ιδέες και θα πρέπει να τις θέσουμε σε λειτουργία αμέσως μετά το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή, που πραγματοποιείται στις 16 του μήνα. Προς το παρόν θα πρέπει να επεξεργαστούμε τις έξυπνες ιδέες και να τις εφαρμόσουμε σωστά την κατάλληλη στιγμή. Εχουμε πει ότι το ωραίο ετυμολογικά προέρχεται από τη λέξη ώρα με την έννοια της καταλληλότητας.

Η Τετάρτη 11 του μήνα έχει αντιφατικές τάσεις. Από τη μία έχουμε συναισθηματική σταθερότητα και από την άλλη η δυσαρμονική όψη του Ηλιου Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και ανατροπές ιδιαίτερα με άτομα κύρους.

Την Πέμπτη η ευνοική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει ρομαντική διάθεση και αλληλεγγύη που ενισχύεται από τη Σελήνη στους Ιχθύες.

Η Παρασκευή είναι αρκετά θετική ημέρα και φέρνει διάρκεια σε ό τι κάνουμε.

Το Σάββατο είναι σημαντική ημέρα καθώς το εξάγωνο του Πλούτωνα με τον Αρη δίνει βοήθεια στην επίτευξη στόχων.

Την Κυριακή ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, αλλά είναι η ημέρα που εκφράζει στο μέγιστο τις ιδιότητές του καθώς βρίσκεται σε «στάση».

Ας ρίξουμε μία ματιά στην επιρροή των πλανητών σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Ας έχουμε μία καλή, χαρούμενη, δημιουργική και ευλογημένη εβδομάδα.

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Η εβδομάδα με τον Ηλιο, ακόμη στο ζώδιό σας, δείχνει να σας ευνοεί τουλάχιστον στον αισθηματικό τομέα. Ο επαγγελματικός στίβος παρουσιάζει μερικές δυσκολίες, αλλά εσείς τα καταφέρνετε όπως πάντα με την επιμονή σας. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με τη Σελήνη στο ζώδιό σας όπου σας χαρίζει τόλμη και γοητεία.

2ΤΑΥΡΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινάει με επαγγελματικές ανησυχίες. Προχωράει με αισιόδοξα μηνύματα στον αισθηματικό τομέα που σας βοηθάει να αναπτερώσετε το ηθικό σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε και να περάσετε ένα πανέμορφο week end.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα σας οπλίζει με αισιοδοξία και ελπιδοφόρα μηνύματα που σας βοηθούν να βελτιώσετε τη διάθεση. Εχετε το στήριγμα των φίλων με τους οποίους περνάτε όμορφα τον ελεύθερο χρόνο σας. Για σας είναι σημαντικό να γελάτε και να γεμίζετε τη μέρα σας όσο το δυνατόν πιο ανέμελα.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Πρόκειται για μία εβδομάδα πολύ ευχάριστη. Μία ερωτική διάθεση σας διακατέχει και ενεργοποιεί όμορφα συναισθήματα τα οποία επιθυμείτε να μοιραστείτε με αγαπημένα άτομα. Υπερχειλίζετε από αγάπη και είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Είστε πολυζήτητοι και αγαπητοί στο ευρύ κοινό. Για σας αυτό είναι απαραίτητο όπως το οξυγόνο. Σας τονίζει την αυτοπεποίθηση και σας δίνει την ώθηση να μεγαλουργήσετε. Στον επαγγελματικό στίβο είστε αποδεκτοί και το έργο σας ανταμείβεται όπως σας αρμόζει. Το Σαββατοκύριακο κυλάει χαλαρά.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Παρά τα προβλήματα έχετε αποφασίσει να μην τους δίνετε σημασία και να ασχοληθείτε «ψυχή τε και σώματι» με το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας αυτό που σας δίνει τροφή και χαρά. Είστε εξαιρετικά δοτικοί και το Σύμπαν σας το ανταποδίδει απλόχερα. Καταφέρνετε επιτέλους να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

7ΖΥΓΟΙ

Εχετε κι εσείς όπως πολλά άλλα ζώδια ερωτική διάθεση, αλλά ο ανάδρομος Ερμής σας δυσκολεύει να τα εκφράσετε. Σε κάθε περίπτωση καλείστε να αφιερώσετε το χρόνο σας στο σύντροφο και να κάνετε σωστές συμφωνίες με κάποιο στενό συνεργάτη. Σημαντικό είναι να μην υπογράψετε έγγραφα ούτε να επισημοποιήσετε τις συμφωνίες σας.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Στην αρχή της εβδομάδα είστε αναγκασμένοι να ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογενειακής εστίας. Στα μέσα της εβδομάδας έρχεστε πιο κοντά με το σύντροφό σας κι αυτό σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται κάνοντας σχέδια για τον επαγγελματικό στίβο.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θέματα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Είστε πάντα χαρούμενοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε υπεύθυνα άτομα. Στο τέλος της εβδομάδας θα θελήσετε να απολαύσετε τη ζωή και να βγείτε. Προσοχή στις υπερβολές.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Μία ρομαντική διάθεση σας διακατέχει. Παρότι είστε από τη φύση σας πάντα συγκρατημένοι αυτή την εβδομάδα εκφράζετε αβίαστα τα συναισθήματά σας. Πρόσωπα αγαπημένα σας δίνουν ένα χέρι βοηθείας, το οποίο σας είναι απαραίτητο καθώς περνάτε δυσκολίες που οφείλονται στον Πλούτωνα και στον Κρόνο, ο οποίος δεν είναι απαραίτητα αρνητικός. Απλά ένας αυστηρός δάσκαλος που σας καλεί σε τάξη.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η έναρξη της εβδομάδας με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιό σας κάνει λαμπερούς. Είστε στο κέντρο της προσοχής των άλλων και εξαιρετικά εξωστρεφείς και φιλικοί όπως πάντα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε και οικονομικά οφέλη που σίγουρα θα σας χαροποιήσουν. Μπορείτε να ικανοποιήσετε τις σπάταλες ανάγκες σας.

12ΙΧΘΥΕΣ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας έχετε «τις κλειστές σας». Περνάτε πολλές ώρες στην οικογενειακή εστία με τα αγαπημένα σας άτομα. Στα μέσα της εβδομάδας η διάθεσή σας αλλάζει και βελτιώνεται άμεσα καθώς η Σελήνη στο δικό σας ζώδιό σας κάνει πιο λαμπερούς. Ετσι μπορείτε να έχετε εύνοια στα σχέδιά σας. Τολμήστε να ρισκάρετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.