Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 16 – 23 Απριλίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

16 – 23 Απριλίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινάει με την ορθή πορεία του Ερμή που μας ταλαιπωρεί 3 φορές το χρόνο επί 23 ημέρες. Ερχεται, όπως όλοι οι καρμικοί πλανήτες, να μας διδάξει πολλά πράγματα όπως να μην είμαστε παρορμητικοί και να δρούμε με σύνεση και κατόπιν σκέψης. Επίσης μας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσουμε αποφάσεις που έχουμε πάρει στο παρελθόν. Και γιατί όχι να ξαναβάλουμε στη ζωή μας άτομα που τα είχαμε σκαρτάρει ως ακατάλληλα.

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα καθώς είχαμε αποφύγει να προωθήσουμε ορισμένες δραστηριότητες εξ αιτίας της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή. Τώρα δεν φοβόμαστε να υπογράψουμε συμβόλαια και να κάνουμε νέες συμφωνίες. Ξεκινάμε δυναμικά τη ζωή σε κάθε τομέα. Η Ν. Σελήνη φέρνει επιθυμία για δράση πάσης φύσης πνευματικής, επαγγελματικής κλπ.

Επειδή συμμετέχει και ο Ουρανός ενδέχεται να προκαλέσει αλλαγές και να φέρει ένα επαναστατικό κλίμα με εντάσεις σε διάφορα κράτη.

Στις 17 του μήνα η Αφροδίτη που σχηματίζει ευνοικές όψεις με το Δία και τον Πλούτωνα θα τονώσει το συναίσθημα και θα δώσει ώθηση στην έκφρασή του.

Στις 18/4 ενδέχεται να σημειωθούν σκαμπανεβάσματα στη διάθεση καθώς θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Ηλιου Ουρανού. Τα σχέδιά μας μπορεί να έχουν πιθανές αλλαγές και ανατροπές. Ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη πορεία του έως τις 7/9/18 και θα μειώσει τη ψυχρότητα στις και τις δυσκολίες.

Στις 20 του μήνα ο Ηλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και τα πράγματα αρχίζουν να σταθεροποιούνται.

Στις 21 η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν την οικογενειακή εστία.

Την Κυριακή ας σκεφτούμε πως μπορούμε να ψυχαγωγηθούμε και να αφήσουμε κατά μέρος τα προβλήματα και τις αρνητικές σκέψεις.

Ας δούμε πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από τα άστρα χωρίς να ξεχνάμε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος και πρέπει να μελετά το προσωπικό του ωροσκόπιο για να έχει μία σωστή σφαιρική άποψη.

ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο τα οικονομικά σας ευνοούνται. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας για να προβάλετε τον καλύτερο σας εαυτό στον επαγγελματικό στίβο. Μπορείτε με σωστή επιλογή να βελτιώσετε πολλά πράγματα είτε στην εμφάνιση είτε στην προσωπική σας ζωή. Γενικώς θετική η εβδομάδα για εσάς.

2ΤΑΥΡΟΙ

Καλά θα είναι να είστε προσεκτικοί σε πολλά θέματα καθότι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο 12* σας οίκο βγάζει στην επιφάνεια πολλά απωθημένα που θα προκαλέσουν εντάσεις. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας ήδη από την 1/4 θα ευνοηθείτε σε όλους τους τομείς. Να το επιδιώξετε για να εφαρμοστεί το συν Αθηνά και χείρα κίνει.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας. Είναι κάτι που επιδιώκετε και σας ευχαριστεί. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο τα συναισθήματα είναι δυνατά και παρουσιάζουν μία σταθερότητα που δεν είναι δικό σας χαρακτηριστικό, αλλά σας ανακουφίζει να είστε πιο αξιόπιστοι. Ετσι δεν τρελαίνετε τον περίγυρο που σας αγαπά.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Μην γκρινιάζετε καθότι πολλά καλά συμβαίνουν αυτήν την εβδομάδα στον επαγγελματικό στίβο, αλλά και στα προσωπικά σας. Εχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με άτομα κύρους. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα εισπράξετε μεγάλη επιτυχία στον επαγγελματικό στίβο. Πρέπει να είστε δραστήριοι για να ελκύσετε τη θετικότητα των πλανητών. Με τη συμπεριφορά σας δίνετε σιγουριά στους άλλους και σας εμπιστεύονται. Με τη Νέα Σελήνη έρχονται ελπιδοφόρα μηνύματα και πιθανόν να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας συγκινήσει και θα σας γοητεύσει.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να ανακύψουν ευκαιρίες για να αποκτήσετε ένα δάνειο, μία προσφορά οικονομικής φύσης η μία ευκαιρία που πρέπει να αδράξετε. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα βιώσετε μία από τις πιο ωραίες στιγμές στη ζωή σας με το σύντροφο. Τα συναισθήματα σας θα απογειωθούν.

7ΖΥΓΟΙ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα σας γεμίσει με ελπιδοφόρα μηνύματα και θα σας διακατέχει μία αισιοδοξία. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Προφανώς να έχετε βοήθεια από τρίτους. Οι σχέσεις με το περίγυρο βελτιώνεται καθώς ο Κρόνος από τις 20 του μήνα γίνεται ανάδρομος.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Αφροδίτη στο απέναντι σε σας ζώδιο του Ταύρου θα σας φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σας η με κάποιο αγαπημένο σας άτομο. Εάν είστε μόνοι τα άστρα σας υπόσχονται τέλος στη μοναξιά. Σε αυτό σας βοηθάει η μεγάλη σας επιθυμία για συντροφικότητα. Κι η Νέα Σελήνη στον Κριό σας βοηθάει για νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό στίβο.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Ο τι καλύτερο για σας με τη Νέα Σελήνη στον Κριό. Μπορεί να σας φέρει ένα άτομο που θα σας γοητεύσει, αλλά και ευκαιρίες στον επαγγελματικό στίβο. Ένα επιχειρηματικό σχέδιο μπορεί να υλοποιηθεί αρκεί να φερθείτε με οξυδέρκεια. Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σας βοηθήσει και στον τομέα της υγείας που την θεωρούμε δεδομένη, αλλά δεν είναι.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό η διάθεσή σας βελτιώνεται και ενδέχεται να έρθουν αλλαγές στο σπίτι. Στις 20 του μήνα με την είσοδο του Ηλιου στο φιλικό για σας ζώδιο του Ταύρου τα πράγματα αλλάζουν και η τύχη σας χαμογελά. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο η αισθηματική σας ζωή αποκτά σταθερά στοιχεία που σας οδηγούν σε σίγουρα μονοπάτια.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η οικογενειακή εστία είναι ο χώρος που καταγράφονται τα πιο ευχάριστα συναισθήματα και οι πιο ευχάριστες στιγμές. Να αποφύγετε τα άγχη διότι δεν οδηγούν πουθενά. Η Νέα Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα δώσει στο συναίσθημα πρωταρχικό ρόλο στις σκέψεις σας. Από τις 20 του μήνα με την είσοδο του Ηλιου στον Ταύρο ίσως σκεφτείτε μία μετακόμιση η γενικότερα μία αλλαγή στο χώρο σας.

12ΙΧΘΥΕΣ

Ευχάριστα τα νέα για εσάς τα Ψαράκια καθότι η Νέα Σελήνη θα αυξήσει τη δυνατότητα για νέα έσοδα και θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας δώσει την ώθηση να συναντήσετε συγγενείς και φίλους. Θα διευρύνετε τον περίγυρο σας και θα φλερτάρετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.