Αρχική Αεροπορικά Νέα H Scoot απλώνει τα φτερά της στην Ευρώπη και επιλέγει την Αθήνα...

H Scoot απλώνει τα φτερά της στην Ευρώπη και επιλέγει την Αθήνα ως τον πρώτο της ευρωπαϊκό προορισμό

H Scoot απλώνει τα φτερά της στην Ευρώπη και επιλέγει την Αθήνα ως τον πρώτο της ευρωπαϊκό προορισμό

Σιγκαπούρη – Αθήνα, η μεγαλύτερη πτήση από αερομεταφορέα χαμηλού κόστους, παγκοσμίως, ξεκινά στις 20 Ιουνίου 2017

Η Scoot, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στη Singapore Airlines, πετά στην Ευρώπη από τις 20 Ιουνίου 2017, με τέσσερεις πτήσεις εβδομαδιαία μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Αθήνας που θα πραγματοποιούνται με Boeing 787-8.

Η Scoot ψηφίστηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Χαμηλού Κόστους (Ασία/Ειρηνικός) από την AirlineRatings.com για το 2015, το 2016 και το 2017 διαδοχικά και κατετάγη στις 10 Καλύτερες Αεροπορικές Εταιρείες Χαμηλού Κόστους στον κόσμο για το 2016 από την Skytrax.

«Η απόφαση ορόσημο της Scoot να επιλέξει την Αθήνα ως σημείο εισόδου για την επέκτασή της στην ευρωπαϊκή αγορά συνάδει με τη στρατηγική απόφαση του Ομίλου Singapore Airlines για τόνωση της επιβατικής κίνησης μεταξύ Ασίας/Ειρηνικού και Ευρώπης και ενίσχυση του κομβικού ρόλου της Σιγκαπούρης στην περιοχή Ασίας/Ειρηνικού», δηλώνει ο Lee Lik Hsin, Διευθύνων Σύμβουλος της Budget Aviation Holdings, της θυγατρικής του Ομίλου Singapore Airlines που έχει τον πλήρη έλεγχο και τη διαχείριση των Scoot και Tigerair. «Ο στόχος αυτός γίνεται εφικτός χάρη στην ενοποίηση, πέρσι το Μάιο, της Scoot με την Tigerair -την αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους μικρών αποστάσεων του Ομίλου Singapore Airlines. Η ενοποίηση επέτρεψε στη Scoot να αξιοποιήσει τη συνεργασία και να συνδέσει απρόσκοπτα τους επιβάτες από Ευρώπη προς μια μεγαλύτερη επιλογή προορισμών στην Ασία και τον Ειρηνικό»

«Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η απόφαση της Scoot να συνδέσει τη Σιγκαπούρη με την Αθήνα στη μεγαλύτερη πτήση που εκτελείται από έναν αερομεταφορέα χαμηλού κόστους», δήλωσε ο Γιάννης Παράσχης, Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. «Αυτή η αξιοσημείωτη εξέλιξη καθιερώνει την Αθήνα ως την ευρωπαϊκή πύλη για τις πτήσεις χαμηλού κόστους του συγκεκριμένου αερομεταφορέα από και προς την περιοχή Ασίας/Ειρηνικού. Καλωσορίζουμε θερμά τη Scoot, η οποία συνεχίζει τη μακρά ιστορία της οικογένειας της Singapore Airlines στην Αθήνα, και ευχόμαστε στο νέο αεροπορικό συνεργάτη μας ό,τι καλύτερο για ένα εξαιρετικά σημαντικό δρομολόγιο που ενισχύει τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσβλέπει στην πρώτη πτήση της Scoot με το 787-8 Dreamliner, στις 20 Ιουνίου!»

Η πτήση με κωδικό TZ702 από Σιγκαπούρη προς Αθήνα θα αναχωρεί στις 02.00 κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, με άφιξη στην Αθήνα στις 08.30. Η πτήση με κωδικό TZ701 από Αθήνα προς Σιγκαπούρη θα απογειώνεται στις 12.00, με άφιξη στη Σιγκαπούρη στις 04.25 της επόμενης μέρας. Όλες οι ώρες είναι τοπικές.

Το δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Αθήνα θα εξυπηρετείται από τα ολοκαίνουργια Boeing 787-8 Dreamliners της Scoot, τα οποία είναι εξοπλισμένα με οκτώ κουκέτες πληρώματος και με 329 καθίσματα, συμπεριλαμβανομένων των 18 καθισμάτων της ScootBiz.

Οι επιβάτες της Scoot από την Αθήνα και την Ευρώπη θα πετούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών προς το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης και από εκεί σε δημοφιλείς προορισμούς της Ασίας/Ειρηνικού, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικότερων πόλεων της Αυστραλίας, Κίνας, Ινδίας, Ιαπωνίας, Κορέας, Ταιβάν, Ταϊλάνδης και Σαουδικής Αραβίας.

Επί πλέον, οι επισκέπτες της Scoot θα μπορούν να συνδέονται με το δίκτυο της Tigerair, που εκτείνεται σε 39 προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας, εξασφαλίζοντας στον Ευρωπαίο ταξιδιώτη τεράστιο όφελος καθώς και τη δυνατότητα διασύνδεσης με ελκυστικούς προορισμούς μεταξύ των οποίων το Μπαλί, το Πουκέτ, την Κουάλα-Λουμπούρ και το Ανώι.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι, οι επιβάτες της Scoot μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους από το Αεροδρόμιο Changi με πτήσεις της Singapore Airlines και της SilkAir προς προορισμούς που περιλαμβάνουν την πόλη Darwin και την πρωτεύουσα της Αυστραλίας την Canberra, καθώς και τις Christchurch και Auckland στη Ν. Ζηλανδία.

Οι επιβάτες της Scoot έχουν τη δυνατότητα να οργανώνουν την εμπειρία τους στο αεροσκάφος όπως εκείνοι επιθυμούν, επιλέγοντας από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Στην Οικονομική θέση, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο κάθισμα Standard ή Stretch με απόσταση 30″ έως 34″ από το μπροστινό κάθισμα, αντίστοιχα. Για τους επισκέπτες που επιθυμούν ένα ήσυχο ταξίδι, υπάρχει η ScootinSilence Economy, η ζώνη της Οικονομικής θέσης στην οποία δεν ταξιδεύουν μικρά παιδιά, εξασφαλίζοντας ένα ήσυχο ταξίδι για όσους επιθυμούν να ξεκουραστούν και να είναι σε φόρμα όταν θα φτάσουν στη Σιγκαπούρη.

Όσοι αναζητούν μεγαλύτερη άνεση και περισσότερες επιλογές, μπορούν να επιλέξουν τη Θέση ScootBiz, η οποία διαθέτει δερμάτινα καθίσματα σε 38″ απόσταση από το μπροστινό κάθισμα και ρυθμιζόμενο υποπόδιο, καθώς και ένα πακέτο γευμάτων, ποτών, ηλεκτρική τροφοδότηση στο κάθισμα, προγράμματα ψυχαγωγίας της ScootTV και δυνατότητα checkin για αποσκευή 30 κιλών.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα καμπίνας περιλαμβάνουν προσιτά προγράμματα wi-fi με βάση τη διάρκεια, παροχή ρεύματος ανά κάθισμα, και δυνατότητα να προβάλουν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στη δική τους συσκευή χάρη στο σύστημα ψυχαγωγίας ScooTV.

Η Scoot συνεργάζεται με την SATS, την εταιρία για υπηρεσίες εν πτήσει που εδρεύει στη Σιγκαπούρη, προκειμένου να σχεδιάσουν προσεκτικά μια σειρά γευμάτων, τροφίμων και ποτών εν πτήσει, που θα ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες όσων βρίσκονται σε πτήσεις μεγάλης απόστασης, καθώς και μιας μεγαλύτερης επιλογής γευμάτων φιλικών προς τις διατροφικές προτιμήσεις των Ευρωπαίων επιβατών. «Η διεύρυνση της συνεργασίας Scoot και SATS θέτει ένα νέο ορόσημο στην εταιρική σχέση που έχουμε μοιραστεί από τον Ιούλιο του 2012. Η SATS είναι υπερήφανη ως στρατηγικός εταίρος της Scoot για την παροχή υπηρεσιών εν πτήσει, συμπεριλαμβανομένων και των dutyfree. Ευχόμαστε στη Scoot το καλύτερο για ένα επιτυχημένο λανσάρισμα των νέων υπηρεσιών της στην Αθήνα από τον Ιούνιο» ανέφερε ο Bob Chi, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Marketing της SATS.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος, η Scoot εξασφάλισε ακόμα πιο ελκυστικούς ναύλους απλής μετάβασης από την Αθήνα προς τη Σιγκαπούρη και προς προορισμούς της Αυστραλίας και επιλεγμένων χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ακολουθεί πλήρης κατάλογος) από €180 για την Οικονομική θέση και €590 για τη ScootBiz.

Οι ειδικές προσφορές ξεκινούν από σήμερα 1η Μαρτίου και θα είναι σε ισχύ μέχρι και την 31η Μαρτίου 2017 στις 23.59. Για κρατήσεις: www.flyscoot.com/en/greece. Για πληροφορίες και αιτήματα: contact@flyscoot.gr και +30 210 99 42 567.

Οι ναύλοι* για απλή μετάβαση από Αθήνα (συμπεριλαμβανομένων των φόρων)

Εταιρία

Προορισμός

Economy FLY

ScootBiz

Ταξιδιωτική περίοδος

Scoot

Singapore

180

590

20 Ιουνίου 2017 –

28 Οκτ. 2017

Bangkok (Don Mueang)

200

600

Guangzhou

Perth

250

680

Gold Coast

260

680

Sydney

280

780

Melbourne

Nanjing

280

780

Tianjin

Taipei

Tigerair

Kuala Lumpur

200

N/A

Jakarta

Surabaya

Phuket

Krabi

Bali (Denpasar)

220

N/A

Hanoi

Ho Chi Minh City

Yangon

Maldives

Hong Kong

Manila

*Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις για ναύλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.