Αρχική Αεροπορικά Νέα H Airbus δίνει στους επιβάτες τη δύναμη να κάνουν τις καλύτερες επιλογές...

H Airbus δίνει στους επιβάτες τη δύναμη να κάνουν τις καλύτερες επιλογές όταν ταξιδεύουν αεροπορικώς

H Airbus με δυναμική παρουσία στο ITB Berlin Travel Show (8-12 Μαρτίου)

Δίνει στους επιβάτες τη δύναμη να κάνουν τις καλύτερες επιλογές όταν ταξιδεύουν αεροπορικώς

Παρουσίαση της ιστοσελίδας iflyA380.com και τις διαφοροποιήσεις στις τάσεις των καμπίνων των επιβατών

Κάθε χρόνο, πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια επιβάτες ταξιδεύουν αεροπορικώς, και ενώ οι περισσότεροι σχεδιάζουν προσεκτικά το ταξίδι τους, έως τώρα, δεν ήταν σε θέση να επιλέξουν το αεροσκάφος της προτίμησης τους ή την εμπειρία μέσα στην καμπίνα της δικής τους επιλογής.

Η Airbus κινείται να το αλλάξει αυτό. Ο κορυφαίος κατασκευαστής αεροσκαφών στον κόσμο θα ενδυναμώσει το επιβατικό κοινό, προσφέροντας μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα επιτρέπει στους επιβάτες να περιγράψουν τις πρώτες επιλογές τους. Αυτά θα παρουσιάσει η Airbus στο ITB Berlin Travel Show, που είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική εμπορική έκθεση στον κόσμο, στις 8-12 Μαρτίου. Οι δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει η εταιρία είναι:

  • Ενημέρωση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης & Ανακοινώσεις την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 15.00 στο Room R3 στο City Cube;
  • Το περίπτερο AirbusiflyA380.com” που θα βρίσκεται στο Hall 25 (αριθμός περιπτέρου 115) για μία πλήρη επιβατική εμπειρία & ενημέρωση των νέων χαρακτηριστικών στο «εικονικό» A380 αεροσκάφος;
  • Το Airspace by Airbus «προσομοίωση» καμπίνας στο TAP περίπτερο στο Hall 1.1;
  • Παρουσίαση από τον Bob Lange, Airbus Head of Market and Product Strategy, στο ITB Congress την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 15.45 στο “Auditorium London” (Convention Hall 7.1b).

Οι πελάτες σήμερα όλο και περισσότερο θέλουν να «σχεδιάσουν» τις δικές τους εμπειρίες. Στις 9 Μαρτίου στο Βερολίνο, η Airbus θα ανακοινώσει μια συναρπαστική πρωτοβουλία για τη στήριξη των αεροπορικών εταιρειών στη διαφοροποίηση προσφορών των προϊόντων τους, με βάση τον τύπο του αεροσκάφους.

Επίσης στην ITB, η Airbus θα παρουσιάσει το iflyA380.com, το πρώτο site που αφορά κρατήσεις θέσεων στον κόσμο που προτείνει το Α380 ως κριτήρια για τους επιβάτες κατά την επιλογή του ταξιδιού τους. Η νέα ιστοσελίδα iflyA380.com επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν και να αναζητήσουν όλες τις πτήσεις, όλους τους προορισμούς και τις αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες σε A380. Μόλις η επιθυμητή πτήση Α380 έχει επιλεχθεί, οι πελάτες μεταφέρονται απευθείας στην ιστοσελίδα της κράτησης των επιλεγμένων αεροπορικών εταιρειών , χωρίς επιπλέον κόστος.

Διάφορες έρευνες δείχνουν ότι το 98% των επιβατών ενός A380 θα πρότειναν σε φίλους & γνωστούς να ταξιδέψουν με το πιο ευρύχωρο αεροσκάφος στον κόσμο και ότι το 60% είναι πρόθυμοι να κάνουν μια επιπλέον προσπάθεια για να πετάξουν με αυτό. Το αγαπημένο αυτό αεροσκάφος των επιβατών, το A380 προσφέρει προσιτή πολυτέλεια και απαράμιλλη άνεση σε όλες τις κατηγορίες.

«Γνωρίζουμε πόσο οι επιβάτες αγαπούν το A380. Με το iflyA380.com, θα ενδυναμώσουμε το επιβατικό κοινό να επιλέγει την ταξιδιωτική εμπειρία που επιθυμεί, όπως την επιθυμεί. Τώρα, τα ταξίδι μέχρι τον προορισμό θα μπορεί να είναι εξίσου απολαυστική όσο και η ίδια η παραμονή», λέει ο Bob Lange, Airbus Head of Market and Product Strategy,” Τα Airbus αεροσκάφη προσφέρουν βασικές διαφοροποιήσεις για τις αεροπορικές εταιρείες, προσθέτοντας αξία στην προσφορά, και στους επιβάτες, ενισχύοντας τους εμπειρία τους.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.