Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέα Χρονιά – Νέα Συνεργασία για τη SWOT

Νέα Χρονιά – Νέα Συνεργασία για τη SWOT

Η SWOT | Simple Way Of Tourism μπαίνει δυναμικά στο 2017 με μια νέα συνεργασία στο τομέα της Προώθησης Πωλήσεων του ξενοδοχείου Andros Holiday, το οποίο βρίσκεται στο νησί της Άνδρου.
Το ξενοδοχείο Andros Holiday βρίσκεται στην Άνδρο, μόλις 400 μέτρα από το λιμάνι του Γαυρίου και μόλις δύο ώρες μακριά από το λιμάνι της Ραφήνας.

Χτισμένο σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ, με 78 δωμάτια, με θέα στην θάλασσα ή στο βουνό και την δική του παραλία, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον προορισμό των διακοπών σας.

Η μεγάλη πισίνα, η παιδική χαρά, το γήπεδο Tennis και οι βεράντες με την ανεμπόδιστη θέα συνθέτουν μια μοναδική καλοκαιρινή εικόνα.

Η ταβέρνα και το Cocktail Bar δίπλα στην πισίνα και το ζεστό και φιλικό περιβάλλον θα συμπληρώσουν το ιδανικό σκηνικό για τις τέλειες διακοπές στην Άνδρο.

Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, ένα γευστικό snack ή και ένα ξεχωριστό γεύμα ή δείπνο με θέα την πισίνα και τη θάλασσα.

Ένα από τα ομορφότερα  ξενοδοχεία της Άνδρου, το Andros Holiday, βρίσκεται στο ιδανικό σημείο για να ανακαλύψετε περιοχές του νησιού, απόκρυφα μονοπάτια, γραφικά μοναστήρια και τις μοναδικές παραλίες του νησιού.

Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε με το Andros Holiday Hotel.

Gavrio, 84501, Andros, Cyclades, Greece | T: +30 22820 71443
androshol@otenet.gr | www.androsholidayhotel.com
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.