Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πολλαπλές οι επιχειρηματικές χρήσεις της διαδικτυακής εφαρμογής Συνεδρίων www.Conferience.com

Πολλαπλές οι επιχειρηματικές χρήσεις της διαδικτυακής εφαρμογής Συνεδρίων www.Conferience.com

CONFERIENCE_Σε εκπαίδευση 200 στελεχών του Ομίλου ΟΤΕ με θέμα «Customer Experience in the Digital Era», η πλατφόρμα της Conferience παρείχε τη δυνατότητα  στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν  τις απόψεις τους για την ανάλυση του ταξιδιού της ψηφιακής εμπειρίας των πελατών του Ομίλου.

H Conferience μετέτρεψε το σεμινάριο “Customer Experience in the Digital Era” του Ομίλου ΟΤΕ σε ένα ταξίδι ανταλλαγής γνώσης και ιδεών μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας. Το Conferience παρέχει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες, να μοιραστούν ζωντανά τις σκέψεις τους σε ομάδες και ταυτόχρονα να καταγραφούν δυναμικά.

Μέσω του “Conferience CΕJ-module”, η εκπαίδευση πραγματοποιείται διασκεδαστικά και γρήγορα χωρίς να χάνεται η παραμικρή πληροφορία καθώς είναι όλη ψηφοποιημένη αφήνοντας πίσω τον παραδοσιακό τρόπο με τα χαρτιά, τους πίνακες και τα χρωματιστά αυτοκόλλητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.