Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το επιτυχημένο πρόγραμμα κατάρτισης των ταξιδιωτικών πρακτόρων της CLIA Ευρώπης επεκτείνεται στη...

Το επιτυχημένο πρόγραμμα κατάρτισης των ταξιδιωτικών πρακτόρων της CLIA Ευρώπης επεκτείνεται στη Γαλλία

Η MedCruise συνεχίζει τη συνεργασία της με την κοινότητα των Ευρωπαίων ταξιδιωτικών πρακτόρων, κάνοντας το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης πλατφόρμας για την κατάρτιση τους
Posidonia Sea Tourism Forum_CLIA & MedCruise_BPosidonia Sea Tourism Forum_CLIA & MedCruise_AΗ CLIA Ευρώπης (Cruise Line Association Europe), η Ένωση που εκπροσωπεί  την  κρουαζιέρα,  η  οποία  και  αποφέρει  40  δισεκατομμύρια  ευρώ  στην  Ευρώπη, και η MedCruise, η Ένωση Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας, υπέγραψαν συμβόλαιο με στόχο τη συνεργασία, χορηγία και υποστήριξη του προγράμματος εκπαίδευσης ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Η CLIA Ευρώπης (Cruise Line Association Europe) ασχολείται ενεργά με την κατάρτιση χιλιάδων ταξιδιωτικών πρακτόρων και πρακτορείων σε θέματα επικοινωνίας, έρευνας και μάρκετινγκ με στόχο την προώθηση της κρουαζιέρας ως ελκυστική επιλογή διακοπών. Αυτή η συνεργασία ορόσημο με την MedCruise θα επιτρέψει την επέκταση του ETALP, του προγράμματος κατάρτισης της CLIA για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, στη Γαλλία, όπου χιλιάδες ταξιδιωτικοί πράκτορες θα έχουν πλέον πρόσβαση σε ηλεκτρονικές πηγές εκπαίδευσης της CLIA για το σκοπό αυτό.

Η κα Carla Salvadό, Πρόεδρος της MedCruise, ανέφερε: «Η στρατηγική αυτή συμφωνία αποτελεί ορόσημο για τη σχέση της MedCruise και της CLIA Ευρώπης. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι δύο οργανισμοί θα συνεργαστούν στον τομέα της κατάρτισης των ταξιδιωτικών πρακτόρων δίνοντάς τους τα κατάλληλα εφόδια για να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επιβάτες για την κρουαζιέρα στη Μεσόγειο και τις παρακείμενες θάλασσες. Η συνεργασία αυτή δείχνει ότι, τόσο στη λιμενική κοινότητα όσο και στον κλάδο της κρουαζιέρας, δεν ξεχνάμε ποτέ ότι η επιτυχία μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κοινότητα των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Ο κος Pierfrancesco Vago, Πρόεδρος της CLIA Ευρώπης, είπε: «Η κοινότητα των ταξιδιωτικών πρακτόρων έχει και θα συνεχίσει να έχει σημαντικό ρόλο στην αλυσίδα εφοδιασμού της κρουαζιέρας, φέρνοντας το μοναδικό προϊόν μας, ακόμα πιο κοντά στον πελάτη. Θεωρούμε ότι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες αποτελούν έναν ζωτικής σημασίας σύνδεσμο μεταξύ των επιβατών και των κρουαζιερόπλοιων. Είναι οι βασικοί πρεσβευτές μας, οι οποίοι μεταφέρουν το συναίσθημα και τη συγκίνηση που προσφέρει η κρουαζιέρα. Με αυτή τη συμφωνία, το πρόγραμμα της CLIA για την κατάρτιση των ταξιδιωτικών πρακτόρων θα επεκταθεί σε μία σημαντική αγορά της Ευρώπης, την οποία όμως θα ακολουθήασουν και άλλες. Χαίρομαι που, κάνοντας αυτό το βήμα, η CLIA Ευρώπης και η MedCruise θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και να επενδύουν σε έναν τομέα θεμελιώδους σημασίας για την κρουαζιέρα.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.