Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Ryanair γιορτάζει ένα χρόνο χαμηλών ναύλων στην Αθήνα με νέες προσφορές

Η Ryanair γιορτάζει ένα χρόνο χαμηλών ναύλων στην Αθήνα με νέες προσφορές

Acropolis_Museum_Ryanair_Aia_1 Acropolis_Museum_Ryanair_AiaΗ Ryanair, γιόρτασε τη Τρίτη 26 Μαΐου, τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της στην Αθήνα, ανακοινώνοντας προσφορά ναύλων από 19.99€ στα δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρόδο και Πάφο.
 
Οι πελάτες της Ryanair μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 13 δρομολόγια από την Αθήνα αυτόν τον χειμώνα, προς: Βαρσοβία Μοντλίν, Βερολίνο Schönefeld, Βουδαπέστη, Βρυξέλλες Σαρλερουά , Θεσσαλονίκη, Λονδίνο Στάνστεντ, Μιλάνο Μπέργκαμο, Μπρατισλάβα,  Πάφο, Ρόδο, Ρώμη Τσιαμπίνο, Σαντορίνη και Χανιά. Παράλληλα, μπορούνε να επωφεληθούν από αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, μειωμένες  χρεώσεις, νέα ιστοσελίδα και ολοκαίνουργια εφαρμογή με mobile κάρτες επιβίβασης καθώς και από τις νέες μας υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, οι οποίες καθιστούν την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για οικογένειες, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.
 
Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι της  Ryanair, ξεκινούν από 19.99€  και αφορούν δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρόδο και Πάφο και είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι την Δευτέρα, 1η Ιουνίου, για ταξίδια τον Ιούνιο.
 
Ο διευθυντής Marketing και Πωλήσεων της Ryanair, John Alborante δήλωσε στην Αθήνα:
 
“ Για να γιορτάσουμε έναν χρόνο χαμηλών ναύλων στην Αθήνα, απελευθερώνουμε ναύλους σε προσφορά από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρόδο και Πάφο από 19.99€ για ταξίδια τον Ιούνιο. Οι Έλληνες επιβάτες επιλέγουν ήδη την Ryanair για λόγο των χαμηλών μας ναύλων, άρτια εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Πλέον μπορούνε να επιλέξουνε ανάμεσα από 13 χειμερινά δρομολόγια από την Αθήνα, να κάνουν κρατήσεις μέσω της  αναβαθμισμένης  ιστοσελίδας και νέας  μας εφαρμογής και να μεταφέρουνε δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή. Οι επιβάτες μας μπορούνε επίσης να επωφεληθούν από αριθμημένες θέσεις, από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus και να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές.’’
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.