Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το 4ο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο, στην «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2015»

Το 4ο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο, στην «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2015»

4-ellhnorwsiko-eksagwgiko-symposio-Έως τις 22 Ιανουαρίου 2015 οι δηλώσεις συμμετοχής για το 4ο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο: «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά» που διοργανώνει το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στην Αθήνα στις 30 – 31 Ιανουαρίου 2015.

Σε στενή συνεργασία για δεύτερη συνεχή χρονιά με την εκθεσιακή διοργάνωση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2015», το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο εξασφάλισε μια σημαντική ρωσική αποστολή δυνητικών συνεργατών – buyers με έκδηλο ενδιαφέρον για μια ευρεία γκάμα ελληνικών προϊόντων, που δεν εντάσσονται στην προσωρινή απαγόρευση εισαγωγής που επέβαλλε η Ρωσική Ομοσπονδία στα προϊόντα της Ε.Ε. Με χονδρεμπόρους όπως “MAKAR & Co”, “LTD OLYMPIC FOODS”, “OOO ALEON”, ” YA CHAI Traid Company “κ.α. θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β οι εξωστρεφείς επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας διασφαλίζοντας και τη δωρεάν συμμετοχή τους στις εργασίες του Συμποσίου την επόμενη ημέρα.

Στις 31 Ιανουαρίου 2014 οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να παρακολουθήσουν εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις για τα θέματα των πιστοποιήσεων, των τελωνειακών διαδικασιών, των τραπεζικών διαδικασιών, των logistics αλλά και να συμμετάσχουν στην ανοιχτή συζήτηση των εκάστοτε θεματικών ενοτήτων.

Λαμβάνοντας χώρα παράλληλα με την Έκθεση τροφίμων και ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2015» μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κλάδου στη χώρα μας που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 30 Ιανουαρίου – 02 Φεβρουαρίου 2015, το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στις επιχειρήσεις της Ελλάδας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο Τροφίμων – Ποτών, Εξοπλισμού – Τεχνολογίας Τροφίμων, με στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη της προώθησης των ελληνικών προϊόντων και να προσφέρει μια ολοκληρωμένη συνάντηση όλων των παραγόντων που εμπλέκονται στη διαδικασία παραγωγής, συσκευασίας, εμπορίας και διακίνησης των τροφίμων και ποτών. Ένας στόχος που ταυτίζεται άμεσα με την αποστολή της ΕΞΠΟΤΡΟΦ που αποτελεί κάτι παραπάνω από μια απλή έκθεση, αφού ο διεθνής χαρακτήρας της ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας, με βασικούς άξονες την προαγωγή του κλάδου, τη στήριξη δημιουργικών συνεργασιών των ελληνικών εταιριών μεταξύ τους αλλά και με εταιρίες από το εξωτερικό.

Για διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στο Συμπόσιο και ταΒ2Β μπορείτε να επικοινωνείτε με Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στα τηλ. 210 69 81 127, 211 700 7043 ή στα e-mail: secretary@hrcc.gr; office@hrcc.gr

  • Η Έκθεση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2015» θα διαρκέσει από και θα πραγματοποιηθεί 30 Ιανουαρίου – 02 Φεβρουαρίου 2015 στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα. Για διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στην Έκθεση επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή της «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2015» στο τηλ. 210 96 101 35 ή στα e-mail: info@expotrof.gr
  • Σημειώνεται, ότι το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο έχει εξασφαλίσει:
    20% έκπτωση στην ενοικίαση περιπτέρου για τα μέλη του ΕΡΕΕ
    προνομιακούς όρους συμμετοχής στην Έκθεση για τα μη μέλη – συμμετέχοντες του 4ου Ελληνορωσικού Εξαγωγικού Συμποσίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.