Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στην έκθεση FERIENMESSE 2015, στη Βιέννη

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στην έκθεση FERIENMESSE 2015, στη Βιέννη

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στην έκθεση FERIENMESSE 2015, στη Βιέννη
«Η Αττική προβάλλεται σαν αστικός (city break) και πολιτιστικός προορισμός προσελκύοντας νέους Αυστριακούς επισκέπτες»

Region of Attica Stand

Η Περιφέρεια Αττικής, με γνώμονα την πλέον ορθολογική εξωστρεφή τάση, επιλέγει την εμφάνισή της στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη, συμμετέχοντας στην διεθνή έκθεση FERIENMESSE της Βιέννης, με περίπτερο μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ, στοχεύοντας έτσι στην τουριστική προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αττικής και των νησιών του Αργοσαρωνικού και την ενδυνάμωση της  αύξησης του τουριστικού ρεύματος από την Αυστρία.

Η έκθεση, που πραγματοποιείται από τις 15 έως 18 Ιανουαρίου στη Βιέννη, είναι από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις της κεντρικής Ευρώπης, με συμμετοχή περισσότερων από 700 εκθετών από 70 χώρες. Καθώς πραγματοποιείται στην αρχή της χρονιάς, αποτελεί ένα σημαντικό ραντεβού όσων ασχολούνται με τον κλάδο του Τουρισμού, μια έκθεση που δίνει κάθε χρόνο το στίγμα και τις τάσεις για την προσεχή τουριστική περίοδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τουριστική κίνηση αυστριακών τουριστών, προς την Αθήνα – Αττική που ενδιαφέρονται πολύ για τον πολιτισμό, παρουσιάζει σταθερή αύξηση τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ υπάρχει αύξηση των απευθείας καθημερινών πτήσεων προς την Αθήνα. Η Περιφέρεια Αττικής επιδιώκει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα παραπάνω δεδομένα, βάζοντας στο επίκεντρο το πολυποίκιλο τουριστικό προϊόν που διαθέτει, το οποίο συνδυάζει μοναδικά πολιτισμό, αρχιτεκτονική, γαστρονομία, θέατρο, πολυτέλεια, ήλιο, θάλασσα, συνέδρια, φυσική ομορφιά, σπορ, μουσική, και πάνω από όλα, προσφέρει τη μοναδική ελληνική φιλοξενία.  
Στοχεύοντας στο ειδικό κοινό της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί σειρά Β2Β συναντήσεων με τους μεγαλύτερους tour operators. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός για το ευρύ κοινό στο περίπτερό της Περιφέρειας Αττικής, με έπαθλο ένα τριήμερο ταξίδι στην Αττική.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.