Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ιδιαίτερο ενδιαφέρον της ρώσικης αγοράς για τα Θρησκευτικά Μνημεία της Χώρας μας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον της ρώσικης αγοράς για τα Θρησκευτικά Μνημεία της Χώρας μας

MOSCOW-MITT_2014
Στη φωτο από αριστερά: Ο κ. Αναστάσιος Λιάσκος, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Σπυρίδων Κατραμάδος, ο κ. Πάνος Λειβαδάς, Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.)

Το πρωΐ της Τετάρτης 19 Μαρτίου 2014, ημέρα ενάρξεως της Διεθνούς Εκθέσεως, έγιναν και τα εγκαίνια του Ελληνικού περιπτέρου και η καθιερωμένη επίσημη Συνέντευξη Τύπου.

MOSCOW-MITT_2014 ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΣτην τελετή που πραγματοποιήθηκε και με τις ευλογίες της Εκκλησίας της Ελλάδος, παρόντες ήσαν εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας ο κ. Αναστάσιος Λιάσκος, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, ως Εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβερνήσεως, ο κ. Πάνος Λειβαδάς, Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), και η Πρέσβυς της Ελλάδος στη Μόσχα κα Δανάη Κουμανάκου.

Εκεί, ανάμεσα σε άλλα, έγινε από τους κκ. Γενικούς Γραμματείς ειδική μνεία στην αποτελεσματική υλοποίηση των ενεργειών του «Πρωτοκόλλου Συνεργασίας» μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού και της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπογραμμίζοντας με ιδιαίτερη έμφαση την σημαντική αρωγή της Εκκλησίας της Ελλάδος στον τομέα του εισερχόμενου τουρισμού και στη συμμετοχή της διά του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων σε στοχευμένες Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού στο εξωτερικό.

Η ρωσική αγορά ιδιαίτερο εκδηλώνει ενδιαφέρον για τα Ι. Προσκυνήματα και Θρησκευτικά Μνημεία της Χώρας μας.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από το ότι μεταξύ των επισκεπτών στο χώρο της Εκκλησίας της Ελλάδος υπήρξαν και πολλοί Ρώσοι Εκκλησιαστικοί εκπρόσωποι (Ηγούμενοι Ιερών Μονών, εκπρόσωποι Προσκυνηματικών Κέντρων, κ.α.).

Αξίζει να αναφερθεί ότι πολλοί εκ των επισκεπτών, ζήτησαν πληροφόρηση για προσκυνηματικούς προορισμούς, Ιερές Μονές και Θρησκευτικά Μνημεία της πατρίδας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.