Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ανδρέας Ανδρεάδης: Να μην αποπροσανατολίζεται ο τουριστικός τομέας με τα προσωρινά προβλήματα...

Ανδρέας Ανδρεάδης: Να μην αποπροσανατολίζεται ο τουριστικός τομέας με τα προσωρινά προβλήματα των γειτονικών χωρών

ΝΟ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕα μην αποπροσανατολίζεται ο τουριστικός τομέας με τα προσωρινά προβλήματα των γειτονικών χωρών, αλλά να ενταθεί η μακροχρόνια στρατηγική αναβάθμιση της ποιότητας και της προβολής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, ως απάντηση σε δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στα πιθανά οφέλη του ελληνικού τουρισμού από τα πρόσφατα γεγονότα στην Αίγυπτο.
 
Ο κ. Ανδρεάδης, αναφερόμενος στις εξελίξεις της Αιγύπτου, τόνισε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή και όχι θριαμβολογίες. «Μια πιθανή αποσταθεροποίηση ή και ανάφλεξη της ευρύτερης περιοχής, εγκυμονεί περισσότερους κινδύνους, παρά οφέλη για τον τουρισμό μας. Η ενδεχόμενη θετική επίπτωση στον ελληνικό τουρισμό θα είναι μικρή, της τάξης του 1% – 2% επιπλέον στην τουριστική κίνηση της χώρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.