Αρχική Αεροπορικά Νέα Δωροεπιταγές Ticket Restaurant το έπαθλο του Απριλίου

Δωροεπιταγές Ticket Restaurant το έπαθλο του Απριλίου

lufthansaexperts

Ξεκίνησε άλλος ένας online διαγωνισμός του Quiz & Win που οργάνωσε το www.lufthansaexperts.com αποκλειστικά και μόνο για ταξιδιωτικούς πράκτορες και προσφέρει συναρπαστικά δώρα.

Για το μήνα Απρίλιο, το Quiz έχει θέμα τη νέα τιμολογιακή πολιτική του Lufthansa Group με την ονομασία “Joint European Tariffs”. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα πρέπει να απαντήσουν σε 3 ερωτήματα σχετικά με την αναδιαμόρφωση της δομής των ευρωπαϊκών ναύλων των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου, Lufthansa, Austrian Airlines και SWISS

Ενημερωθείτε λοιπόν για τα οφέλη από τις αλλαγές ναύλων στα ενδοευρωπαϊκά δρομολόγια με ανταπόκριση, απαντήστε σωστά στο νέο μας quiz και μπείτε στην κλήρωση για 5 vouchers Ticket Restaurant αξίας 100 €!. Οι διατακτικές Ticket Restaurant μπορούν να εξαργυρωθούν σε περισσότερα από 7.500 σημεία σ’ όλη την Ελλάδα με ελληνική ή ξένη κουζίνα, καθώς και σε super markets.

Μην καθυστερείτε λοιπόν!! Επισκεφτείτε το www.lufthansaexperts.com, συνδεθείτε με τον ήδη υπάρχοντα αριθμό μέλους που έχετε ή κάνετε νέα εγγραφή και καλή σας επιτυχία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.