Αρχική Κρουαζιέρες Ο Θάνος Πάλλης είναι ο νέος γενικός γραμματέας της MedCruise

Ο Θάνος Πάλλης είναι ο νέος γενικός γραμματέας της MedCruise

MedCruise new logoΟ Θάνος Πάλλης είναι ο νέος γενικός γραμματέας της MedCruise, της ένωσης που εκπροσωπεί περισσότερα από 100 λιμάνια κρουαζιέρας στην Μεσόγειο και τις γειτονικές περιοχές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της MedCruise, προχώρησε στην ανακοίνωση της επιλογής του, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια κίνηση με στόχο την αναβάθμιση της παρουσίας της ένωσης, και της καλύτερης εκπροσώπησης των μελών της. Αναπηρώτρια γενική γραμματέας θα είναι η Ισπανίδα María de Larratea.

Ο Θάνος Πάλλης είναι επ. καθηγητής Οικονομικής και Πολιτικής Λιμένων, του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Tην περίοδο 2011-2012 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Έχει συμβάλει στην διαμόρφωση πολιτικών για το λιμενικό σύστημα με την συμμετοχή του σε έρευνες των Οργανισμού Οικονομικής Ανάπτυξης & Συνεργασίας (ΟΟΣΑ), ΟΗΕ (UNCTAD), European Sea Port Organisation (ESPO), International Association of Ports & Harbors (IAPH), International Association of Port Cities (AIVP), και μεμονωμένων λιμένων. Δημιούργησε, σε συνεργασία, τον διαδικτυακό κόμβο PortEconomics.eu, είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδας  (ΕΝΟΕ), και μέλος του ΔΣ του διεθνούς Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων (ΙΑΜΕ).

Συνυπολογίζοντας την παρουσία του Σταύρου Χατζάκου στην Προεδρία της ‘Ενωσης, η MedCruise θα πορευθεί το προσεχές διάστημα με έντονη ελληνική παρουσία, και με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της προσπάθειας των Μεσογειακών λιμένων κρουαζιέρας να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.  Ηδη η MedCruise προετοιμάζεται εντατικά για την προσεχή γενική συνέλευση των λιμένων κρουαζιέρας που θα πραγματοποιηθεί στην Μαδέιρα 12-14 Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.