Αρχική Πολιτισμός Επιλογή ελληνικής συμμετοχής για το 13o Athens Technopolis Jazz Festival

Επιλογή ελληνικής συμμετοχής για το 13o Athens Technopolis Jazz Festival

A4_jazz.cdrΤην ελληνική συμμετοχή που θα πάρει μέρος στο 13o Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τζαζ στην Αθήνα, το οποίο διοργανώνει η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων από τις 31 Μαίου έως και τις 2 Ιουνίου  Μαΐου 2013, θα επιλέξει τετραμελής επιτροπή που συστάθηκε για το λόγο αυτό και αποτελείται αλφαβητικά από τους: Μάριο Στρόφαλη (μουσικοσυνθέτης – Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Athens Technopolis Jazz Festival), Δημήτρη Τρίκα (δημοσιογράφος – μουσικός παραγωγός), Γιώργο Χαρωνίτη (συνεκδότης του περιοδικού Jazz & Τζαζ) και Γιώργο Χατζηνάσιο (μουσικοσυνθέτης).

Αιτήσεις μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι επισυνάπτοντας ένα βιογραφικό σημείωμα και ένα CD ή Demo της δουλειάς τους, από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή  29 Μαρτίου 2013 στη διεύθυνση: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων Πειραιώς 100, τ.κ. 118 54, Αθήνα
με την ένδειξη: Για την συμμετοχή του 13ου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Τζαζ.
Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα δοθούν από τρεις συναυλίες την ημέρα, η ώρα έναρξης των οποίων έχει καθοριστεί για τις 21.00 και η διάρκεια τους θα ολοκληρώνεται έως τα μεσάνυκτα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-3475518 (Μαίρη Εξάρχου) καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από 10.00 έως 16.00.
Το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Jazz της Τεχνόπολης, μετά από δώδεκα επιτυχημένες χρονιές ανοίγει πλέον τις πύλες του σε όλο τον κόσμο εξελίσσεται στο διεθνές “Athens Technopolis Jazz Festival” και φιλοξενεί jazz τάσεις από όλο τον πλανήτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.