Αρχική General Guardian: H Σπάρτη στη δεύτερη θέση των 10 δημοφιλέστερων παγκοσμίως προορισμών city...

Guardian: H Σπάρτη στη δεύτερη θέση των 10 δημοφιλέστερων παγκοσμίως προορισμών city break για το 2013

Guardian-SpartiΠρόσκληση φιλοξενίας απηύθυνε η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας προς τον κ. Jamie Lafferty, για την προβολή του προορισμού ΛΑΚΩΝΙΑ μετά το δημοσίευμα της βρετανικής Guardian στις 4/1/2013 με θέμα “10 of the best bargain city breaks in 2013”, το οποίο κατατάσσει τη Σπάρτη στη δεύτερη θέση των 10 δημοφιλέστερων παγκοσμίως προορισμών city break για το 2013

Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση το δημοσίευμα της βρετανικής Guardian που αναδεικνύει τη Σπάρτη σε ιδιαίτερα σημαντικό city break προορισμό για το 2013. Κατόπιν αυτού, η Ένωση -στα πλαίσια των δράσεων και πρωτοβουλιών της για την ανάδειξη του προορισμού ΛΑΚΩΝΙΑ- επικοινώνησε με το συντάκτη του δημοσιεύματος δημοσιογράφο κ. Jamie Lafferty και του απέστειλε επίσημη πρόσκληση, την απεδέχθει ο κ. Lafferty, να επισκεφθεί τη Σπάρτη και τη Λακωνία για να γνωρίσει από κοντά τον ιστορικό τόπο μας και την πληθώρα των φυσικών καλλονών του.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας επιθυμεί να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια τον κ. Jamie Lafferty και την εφημερίδα Guardian για το εξαιρετικό δημοσίευμα, αλλά και την αεροπορική εταιρία EasyJet (easyjet.com) για τη νέα γραμμή Gatwick-Καλαμάτα, η οποία (εκτός από τη Μεσσηνία) επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα στο νομό Λακωνίας, δίνοντας την ευκαιρία στο Βρετανό -κυρίως- ταξιδιώτη να γνωρίσει ένα σημαντικό ιστορικό, πολιτισμικό και φυσικό περιβάλλον, καθώς και έναν πλήρως οργανωμένο τουριστικό προορισμό, τον οποίο γνωρίζουμε άλλωστε πως εκτιμά ιδιαίτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.