Αρχική Αεροπορικά Νέα Διεθνής Διαγωνισμός μέσω των Social Media “MALDIVES, WITH LOVE”

Διεθνής Διαγωνισμός μέσω των Social Media “MALDIVES, WITH LOVE”

Maldives With LoveΗ Qatar Airways ανήγγειλε των παγκόσμιο online διαγωνισμό “To Maldives, With Love. Qatar Airways”

 Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος online, με την ευκαιρία να κερδίσουν υπέροχα δώρα όπως πακέτο διακοπών για δύο άτομα στις Μαλδίβες.
 
Ο διαγωνισμός είναι διαθέσιμος στα social media sites της εταιρίας– facebook.com/qatarairways, twitter.com/qatarairways, και μέσω της ιστοσελίδας της, qatarairways.com/maldiveswithlove.
 
Οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν επιπλέον πιθανότητες να κερδίσουν με το να προτείνουν σε φίλους τους online να λάβουν και εκείνοι μέρος. Δεν απαιτείται αγορά για να λάβετε μέρος.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 14 Φεβρουαρίου.
 
Απίθανα δώρα/έπαθλα όπως 2 Qatar Airways Business Class εισιτήρια από όλο το δίκτυο της εταιρίας μέσω Ντόχα, προς Malé, την πρωτεύουσα των Μαλδιβών. Οι νικητές  θα παραλάβουν επίσης δωρεάν μεταφορές (μέσω υδροπλάνων) από το Μalé προς το W Retreat Maldives Ξενοδοχείο και δωρεάν παραμονή (3 διανυκτερεύσεις).
 
Επίσης θα παραλάβουν μία δωρεάν διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο W Doha .
 
Θα διανεμηθούν επίσης ένα σετ εισιτήριων σε οικονομική θέση της Qatar Airways από όλο το δίκτυο της εταιρίας προς το Malé, μαζί με θαλάσσια μεταφορά προς το  Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa.
 
Επίσης επιπλέον θα διανεμηθεί άλλο ένα σέτ εισιτηρίων σε οικονομική θέση της Qatar Airways  σε όλο το διεθνές δίκτυο της.
 
Μην διστάσετε τα δώρα είναι απίθανα και ο διαγωνισμός είναι εύκολος και παραλλήλα δίνει πολλές ευκαιρίες συμμετοχής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.