Αρχική Εκδηλώσεις Τη Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, ο παλμός των γιορτών ξεκινά από τις πλατείες...

Τη Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, ο παλμός των γιορτών ξεκινά από τις πλατείες Συντάγματος, Κλαυθμώνος και Μοναστηρακίου

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, με κεντρικούς άξονες την κοινωνική αλληλεγγύη και την αισιοδοξία, θα δώσει το σύνθημα για τη φωταγώγηση της Αθήνας την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 19.00 στην πλατεία Συντάγματος, την πιο φωτεινή πλατεία. Η Συμφωνική Ορχήστρα και η Big Band του Δήμου Αθηναίων θα συνοδεύσουν με τις μελωδίες τους την τελετή έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα που θα συνεχιστεί και θα απλωθεί σε κάθε γειτονιά.

Στην τελετή της φωταγώγησης θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της φετινής χριστουγεννιάτικης εγκατάστασης. Επελέγησαν 16 χριστουγεννιάτικα δέντρα που δημιούργησαν με τη δική τους εικαστική προσέγγιση οι σπουδαστές του τμήματος Interior Architecture του κολλεγίου ΑΚΤΟ για να στολίσουν φέτος την πλατεία Συντάγματος. Τα δέντρα διακρίνονται για την έμπνευση και την πρωτοτυπία τους. Ο Δήμος Αθηναίων ανέλαβε να τα αναδείξει τοποθετώντας τα στην χριστουγεννιάτικη εγκατάσταση και με τη βοήθεια της τεχνολογίας αποτελούν την εναλλακτική, ευρηματική και ευφάνταστη πρόταση στολισμού της πιο φωτεινής πλατείας.

Ο παλμός των γιορτών θα δοθεί από τις πλατείες Συντάγματος, Κλαυθμώνος και Μοναστηρακίου, ενώ παράλληλα η γιορτή θα απλωθεί και σε 26 άλλες γειτονιές, 13 κέντρα πολιτισμού, με 550 καλλιτέχνες και 200 παιδαγωγούς.

Σας περιμένουμε όλους στην Tην Τρίτη 11 Δεκεμβρίου όλοι στη πλατεία Συντάγματος για να καλωσορίσουμε τα Χριστούγεννα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.