Αρχική Εκθέσεις Τη Δευτέρα 5/11/2012 ξεκινά η διεθνής έκθεση World Travel Market, στο Λονδίνο

Τη Δευτέρα 5/11/2012 ξεκινά η διεθνής έκθεση World Travel Market, στο Λονδίνο

Τη Δευτέρα 5, Νοεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η Διεθνής Τουριστική έκθεση World Travel Market, αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τη τουριστική βιομηχανία και συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό εκθετών από όλο τον κόσμο, και περισσότερους από 48,000 επισκέπτες, τουριστικούς επιχειρηματίες, υπουργούς και εκπροσώπους από τον διεθνή τύπο.
Φέτος η WTM, συνεργάζεται με τον Διεθνή Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO) με στόχο να φέρει κοντά τους Υπουργούς Τουρισμού και τους ειδικούς από όλους τους τομείς, ώστε να συμφωνήσουν τη στρατηγική για το μέλλον της βιομηχανίας του τουρισμού.

Η Κα Κεφαλογιάννη αναχώρησε τη Κυριακή 4, Νοεμβρίου 2012, για το Λονδίνο, προκειμένου να επισκεφτεί την παγκόσμια έκθεση τουρισμού, συνοδευόμενη από τον γ.γ του ΕΟΤ κ. Νίκο Καραχάλιο.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού είναι και πάλι χορηγός στο Διεθνές Κέντρο Τύπου, της World Travel Market.
Ιδιαίτερα την ημέρα των εγκαινίων της World Travel Market, ο ΕΟΤ θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου αναδεικνύοντας όλες τις νέες τουριστικές πρωτοβουλίες που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο έτος. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.visitgreece.gr.

Επίσης τη Δευτέρα 13.00 με 13.30 η Victoria Hislop θα επισκεφθεί το περίπτερο του ΕΟΤ, για να δωρήσει στην Υπουργό Τουρισμού, το νέο της βιβλίο ‘The Last Dance’, του οποίου η υπόθεση διαδραματίζεται στην Ελλάδα και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου, 2012

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.