Αρχική Εκθέσεις Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού χορηγός στο Διεθνές Κέντρο Τύπου της World Travel...

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού χορηγός στο Διεθνές Κέντρο Τύπου της World Travel Market

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και πάλι χορηγός στο Διεθνές Κέντρο Τύπου, της World Travel Market.

Μέσω του Διεθνούς Κέντρου Τύπου της WTM δίνεται η δυνατότητα στην Ελλάδα να προωθήση τον τουρισμός της σε περισσότερα από 3.000 μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν κάθε χρόνο, την διεθνή τουριστική έκθεση, ένα κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία.

Ιδιαίτερα την ημέρα των εγκαινίων της World Travel Market, ο ΕΟΤ θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου αναδεικνύοντας όλες τις νέες τουριστικές πρωτοβουλίες που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο έτος. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.visitgreece.gr.

Ο Διευθυντής των Reed Travel Exhibitions για τη World Travel Market Simon Press είπε: “Η ανανέωση της χορηγίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για το Διεθνές Κέντρο Τύπου της WTM είναι μια μεγάλη απόδειξη για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

“Αυτή είναι η όγδοη συνεχής χρονιά που η Ελλάδα είναι χορηγός του Διεθνούς Κέντρου Τύπου της WTM και είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε αυτή τη σχέση ώστε να διασφαλιστεί στο έπακρο το όφελος τους από το χρόνο που έχουν επενδύσει στη World Travel Market.”

Εξ άλλου η κα Κυριακή Μπουλασίδου Διευθύντρια του ΕΟΤ για UK & Ireland δήλωσε: «Για μια ακόμη φορά ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού είναι πάρα πολύ υπερήφανος που είναι χορηγός του κέντρου Τύπου με στόχο να διευκολύνει το πάθος των Δημοσιογράφων για τον τουρισμό.

“Η φωνή σας εμπειρία είναι μόνο απαραίτητη αλλά και να προωθήσει μια τέτοια μοναδική και εξαιρετική διαφορετική χώρα όπως η Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.