Αρχική Ξενοδοχεία Φθινοπωρινές εξορμήσεις στην Costa Navarino

Φθινοπωρινές εξορμήσεις στην Costa Navarino

Οι προτάσεις για φθινοπωρινές εξορμήσεις στην Costa Navarino, δημιουργούν μία ιδανική ευκαιρία για να απολαύσουν οι επισκέπτες το ευνοϊκό κλίμα της Μεσσηνίας, με  αυθεντικές εμπειρίες και πλήθος δραστηριοτήτων, προσαρμοσμένες για κάθε εποχή του χρόνου.

Επιλέγοντας για τη διαμονή τo ξενοδοχείο The Westin Resort, Costa Navarino, όσοι βρεθούν στην Costa Navarino έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες, να αναζωογονηθούν μέσα από τις μοναδικές ολεοθεραπείες® και το χαλαρωτικό περιβάλλον του Anazoe Spa, να γνωρίσουν το γκολφ στα δύο signature γήπεδα, να γίνουν μέρος των γαστρονομικών και πολιτιστικών παραδόσεων της περιοχής μέσα από προγράμματα που αναδεικνύουν την πλούσια κληρονομιά της, όπως η συγκομιδή ελιάς.

Τα δύο γήπεδα γκολφ της Costa Navarino, εισάγουν ένα νέο γκολφ προορισμό στον παγκόσμιο χάρτη και προσφέρουν την ευκαιρία για γνωριμία με το άθλημα, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. Κάθε εποχή του χρόνου, το γήπεδο The Dunes Course σχεδιασμένο από τον Bernhard Langer και την EGD, καθώς και το γήπεδο The Bay Course σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones Jr, αποτελούν ιδανικό προορισμό για τους φίλους του αθλήματος, προσφέροντας άριστες συνθήκες εξάσκησης, στο απαράμιλλης ομορφιάς παραθαλάσσιο τοπίο, ανάμεσα σε ελαιώνες με αιωνόβια δέντρα.
Με ήπιες θερμοκρασίες ακόμη και τους φθινοπωρινούς μήνες, οι λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων μπορούν να εξασκηθούν στα διάφορα σπορ που προσφέρει το Navarino Outdoors, όπως η ποδηλασία και η πεζοπορία στη Μεσσηνιακή φύση, ακόμη και να συμμετέχουν σε οργανωμένες εκδρομές, ανακαλύπτοντας το φυσικό πλούτο της περιοχής. Παιδιά και γονείς μπορούν να εξερευνήσουν την ιστορία και το φυσικό περιβάλλον, έχοντας παράλληλα την επιλογή να εξασκηθούν στο αθλητικό κέντρο σε σπορ όπως μπάσκετ, σκουός, βόλεϊ, μπόουλινγκ αλλά και να κολυμπήσουν στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του Westin Resort.
Στους χώρους του Anazoe Spa, αναδεικνύονται οι μοναδικές signature θεραπείες που βασίζονται στον  αρμονικό συνδυασμό της αρχαίας θεραπευτικής εμπειρίας με τη σύγχρονη κοσμετολογία. To spa προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για αναζωογόνηση και χαλάρωση, με τις signature ολεοθεραπείες® εμπνευσμένες από αρχαίες πρακτικές σύμφωνα με τις επιγραφές που ανακαλύφθηκαν στο παλάτι του Νέστωρα. Στο spa αναβιώνουν και οι πρακτικές της οστεοπαθητικής, ακολουθώντας τις έννοιες που είχε αναπτύξει ο Ιπποκράτης, ενώ υπάρχει επίσης μία γκάμα θεραπειών που ξεκίνησε φέτος για παιδιά, όπως το μασάζ ολεοθεραπείας® για Παιδιά, η ολεοθεραπεία® προσώπου για Παιδιά & Εφήβους, καθώς και το Μασάζ για Μωρά.

Για όσους βρεθούν στην Costa Navarino και αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες που τους μυούν στην πολιτιστική κληρονομιά της Μεσσηνίας, το πρόγραμμα «Αυθεντική Μεσσηνία», εκπληρώνει αυτόν ακριβώς το σκοπό. Οι επισκέπτες μαθαίνουν τα πατροπαράδοτα έθιμα, μέσα από δραστηριότητες όπως τα μαθήματα μαγειρικής με παραδοσιακές συνταγές, φτιαγμένες από γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής. Το φθινόπωρο αποτελεί επίσης την ιδανική εποχή για γνωριμία με τους βιολογικούς αμπελώνες Navarino Vineyards και για τα σεμινάρια οινογνωσίας στην Costa Navarino, με την παρουσία καταξιωμένων σομελιέ και οινολόγων. Η συγκομιδή της ελιάς, κύριο χαρακτηριστικό της Μεσσηνιακής ζωής εδώ και αιώνες, είναι μία εμπειρία που ξεκινά στα μέσα Οκτωβρίου και μαθαίνεται από πρώτο χέρι, λαμβάνοντας ενεργά μέρος στη διαδικασία με τον παραδοσιακό τρόπο. Τέλος, για πνευματικές αναζητήσεις, οι Φιλοσοφικοί Περίπατοι αναπτύσσουν συζητήσεις στην ύπαιθρο, με αφορμή αρχαία ελληνικά κείμενα και την άμεση σχέση τους με ζητήματα των τωρινών καιρών.

Ειδικά πακέτα για φθινοπωρινές εξορμήσεις στο  The Westin Resort, Costa Navarino:

Γνωριμία με το γκολφ
•    πρωινό
•    ένα δωρεάν μάθημα γκολφ (ανά άτομο)
•    50% έκπτωση για το δεύτερο μάθημα γκολφ (ανά άτομο)

Αναζωογόνηση στο Anazoe Spa
•    πρωινό
•    μια θεραπεία «Thalassotherapy Ritual» (ανά άτομο, ανά διαμονή)

Free upgrade, με τιμές από €200 το δωμάτιο:
πρωινό
αναβάθμιση δωματίου στην επόμενη κατηγορία

Φθινοπωρινή προσφορά, με τιμές από €145 το δωμάτιο:
•    Μείνετε 4 ή 6 βραδιές και επωφεληθείτε -20%
•    Μείνετε 7 βραδιές και επωφεληθείτε -30%

Προλάβετε τον ήλιο,  με τιμές από €210 το δωμάτιο:
πρωινό
•    €25 πίστωση για χρήση στα εστιατόρια
•    δωρεάν internet στο δωμάτιο
•    αναχώρηση από το δωμάτιο στις 4μμ χωρίς επιπλέον χρέωση

Οικογενειακές διακοπές, από €300 σε «family suite»:
πρωινό
ελεύθερη είσοδο στο SandCastle για παιδιά έως 12 ετών
μια δωρεάν ταινία ανά ημέρα
δωράκι για τα παιδιά κατά την άφιξη

*Για περισσότερες πληροφορίες:  http://www.westincostanavarino.com/gr,  τηλ. 27230 95000.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.