Αρχική Φορείς Eκδήλωση προβολής μανιάτικων προϊόντων και τρόπου παρασκευής τους

Eκδήλωση προβολής μανιάτικων προϊόντων και τρόπου παρασκευής τους

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το Καλοκαίρι 2012, ο Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Καρδαμύλης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σωτηριανίκων, το Σύλλογο Καρδαμυλαίων Αττικής, καθώς και με τις κυρίες Αιμιλία Μονάχου, Εύη Παναγιωτοπούλου, Φωτεινή Φωτοπούλου, Σοφία Πτερνέα, Μαρία Παυλέα, Γιαννούλα Σαραντέα και Αγγελική Χοντζέα διοργανώνει την Κυριακή 22 Ιουλίου 2012 στις 20.30 το βράδυ, στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Καρδαμύλης, εκδήλωση προβολής μανιάτικων προϊόντων και τρόπου παρασκευής τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Σωτηριανίκων θα φτιάχνουν τα περίφημα μανιάτικα λαλάγγια, τα οποία θα προσφέρονται στους επισκέπτες, ενώ θα «αναβιώσουν» παλαιά επαγγέλματα, όπως της κατασκευής ψάθινων καπέλων και της παρασκευής σαπουνιού.

Ξενοδοχεία σε Αρεόπολη – Check availability icon

Παράλληλα, στο χώρο εντός του σχολείου, θα λειτουργήσει Έκθεση ζωγραφικής – χαρακτικής από τους κ.κ. Ιωάννη Δημουλέα και Γιώργο Παπαδοκοτσώλη, καθώς και το 6ο Μανιάτικο Πανόραμα από το Σύνδεσμο Τσεριωτών Αττικής «Ο Ευαγγελισμός».

Ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης, κ. Δημήτρης Γιαννημάρας προσκαλεί όλους τους Δημότες και τους επισκέπτες της περιοχής να παρακολουθήσουν τη βραδιά.

2. Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το Καλοκαίρι 2012, ο Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Λαγκάδας και το Σύλλογο Λαγκαδιωτών Μεσσηνιακής Μάνης, διοργανώνει την Κυριακή 22 Ιουλίου 2012 και ώρα 21.00, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Λαγκάδας, παραδοσιακή βραδιά με τους Taxim.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.