Αρχική Επικαιρότητα H Ρόδη Κράτσα κεντρική ομιλήτρια σε γεύμα της Επιτροπής Women in Business...

H Ρόδη Κράτσα κεντρική ομιλήτρια σε γεύμα της Επιτροπής Women in Business (WIB) του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

Η Επιτροπή Women in Business(WIB) του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου διοργανώνει γεύμα με επίσημη ομιλήτρια την κυρία Ρόδη Κράτσα, Ευρωβουλευτή & Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2007-2012, την Παρασκευή  25 Μαΐου 2012 στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών.

Το θέμα της ομιλίας είναι «Η Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Απαραίτητη για Ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Η κυρία Κράτσα θα αναφερθεί στις προκλήσεις ανάπτυξης κι ανταγωνιστικότητας που αντιμετωπίζει η Ε.Ε., το ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού και ιδιαίτερα των γυναικών ως επιχειρηματίες και στελέχη σε θέσεις ευθύνης. Θα αναφερθεί επίσης στις πολιτικές της Ε.Ε. αλλά και σε πρωτοποριακές πολιτικές διαφόρων χωρών.
Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών.
Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενημέρωσης που υλοποιεί η επιτροπή Women in Businessμε σκοπό την ανάπτυξη των γυναικών ηγετικών στελεχών επιχειρήσεων μέσα από την ενημέρωση και εκπαίδευση, των διεθνών και τοπικών καλύτερων πρακτικών.
Η επιτροπή συνεργάζεται με όλους τους φορείς της οικονομίας με σκοπό την ενίσχυση της επιρροής των επαγγελματιών γυναικών στον επιχειρηματικό κόσμο. Επιπλέον, η Επιτροπή Women in Businessπροσφέρει μια επαγγελματική πλατφόρμα επικοινωνίας κι ανταλλαγής καλύτερων πρακτικών, εμπειρίας και γνώσεων από γυναίκες επιχειρηματίες ή στελέχη επιχειρήσεων, με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας αντίληψης για τις γυναίκες στον επιχειρηματικό κόσμο και στην κοινωνία.
 
Σχετικά με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο
Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ένας μη κερδοσκοπικός αυτοδύναμος οργανισμός που ιδρύθηκε το 1932, στοχεύει στην προώθηση των οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των Η.Π.Α. και της Ελλάδας.
Σήμερα το Επιμελητήριο, με τα 1000 περίπου μέλη του, εξακολουθεί να ενισχύει και να διευκολύνει το εμπόριο, τις επενδύσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες μεταξύ των δύο χωρών. Είναι διαπιστευμένο μέλος του Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου της Ουάσιγκτον και μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αμερικανικών Εμπορικών Επιμελητηρίων.
Μεταξύ των δραστηριοτήτων του περιλαμβάνονται συνέδρια, με υψηλού κύρους ομιλητές από όλο τον κόσμο όπως: Η ώρα της Ελληνικής Οικονομίας, Health world, Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Φορολογικό Συνέδριο, μεταξύ άλλων, επιχειρηματικές αποστολές προς και από τις Η.Π.Α. και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και διοργάνωση Αμερικανικών περιπτέρων σε διεθνείς εκθέσεις όπως η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, τα Ποσειδώνια και η Defensys.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.amcham.gr
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.