Αρχική Κρουαζιέρες Το Aegean Glory σε ενημερωτικό ταξίδι

Το Aegean Glory σε ενημερωτικό ταξίδι

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή, από εκπροσώπους Ελληνικών και ξένων ταξιδιωτικών γραφείων, το πρώτο ενημερωτικό ταξίδι, του Aegean Glory. 

Σκοπός του ταξιδιού – το πρώτο αυτής της περιόδου – ήταν η πλήρης και ποιοτική ενημέρωση των πρακτόρων σε όλα τα στάδια εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, καθώς και των υπηρεσιών που προσφέρονται για πρώτη φορά σε επιβάτες Μονοήμερης Κρουαζιέρας.

Ο κος Πυθαγόρας Νάγος, Εμπορικός Δ/ντής της Louis Cruises, ενημέρωσε σχετικά τις πολυήμερες κρουαζιέρες, ενώ οι κ. Λευτέρης Τσάφος, Πρόεδρος της Pleasure Cruises και Παναγιώτης Τσάφος Γενικός Δ/ντής της Pleasure Cruises, ενημέρωσαν σχετικά με τις μονοήμερες κρουαζιέρες, τη δυνατότητα λόγω της ταχύτητας του, το Aegean Glory, να δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες του να παρεμείνουν στα νησιά για περισσότερη ώρα, αλλά και το εξαιρετικό service που θα προσφέρεται στους επιβάτες “First class”, που για πρώτη φορά καθιερώνεται σε μονοήμερη κρουαζιέρα.

Επίσης, ο κ. Παναγιώτης Τσάφος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι σημαντικό για κάθε συνεργάτη ταξιδιωτικό πράκτορα να γνωρίζει σε βάθος το προϊόν το οποίο καλείται να προωθήσει στην αγορά, και ότι είναι σίγουρος ότι τα ταξειδιωτικά γραφεία θα εκτιμήσουν τις νέες δυνατότητες που δίνει στους επιβάτες του το Aegean Glory.  
Το Aegean Glory και τους επιβάτες του, υποδέχθηκαν στην Αίγινα εκπρόσωποι του Δήμου Αίγινας με επικεφαλή τον Δήμαρχο κ. Σακκιώτη , τον πρόεδρο Επιτροπής Τουρισμού κ. Πέτρο Πετρίτη και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Τάκη Βάρτζελη και τη συμμετοχή εκπροσώπων του Τουριστικού τομέα.

Το AEGEAN GLORY, θα μας ταξιδεύει καθημερινά για Πόρο-Ύδρα-Αίγινα.
Το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά από την πύλη Ε2.

Πληροφορίες στο www.pleasurecruises.gr,  
bookings στα τηλ. 2104528000 και το email info@pleasurecruises.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ καλό το πλοίο και γρήγορο!!! Το φαγητό εξαιρετικό και η εξυπηρέτηση θαυμάσια. Είναι μια ευκαιρία να σπάσουμε τα μονοπώλια – γιατί ΑΝ μείνει ένας τότε να δούμε τις τιμές που θα πάνε.

    Εξάλλου η εποχή των ισχνών αγελάδων θα περάσει και θα χρειαστούμε δεύτερο και τρίτο πλοίο – εκτός αν θέλουμε να παραμένει ο Ελληνικός τουρισμός για λίγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.